Ce este o femeie Cougar

In Diverse la January 10, 2017 at 11:30 pm

Femeia Cougar este un mit sau o realitate? Ce este o femeie Cougar? Cum o poti seduce? Iti raspundem noi la toate aceste intrebari.

O femeie Cougar este o femeie trecuta de varsta de 35 de ani, o femeie “coapta” cu alte cuvinte care este atrasa din punct de vedere sexual de barbatii mai tineri decat ea. Femeile Cougar sunt adesea femei divortate, celibatare. Femeile Cougar sunt elegante, cu un statut social inalt. Acestea prefera barbatii tineri, eleganti care au grija de corpul lor.

Seductia si femeia Cougar
O femeie Cougar are o experienta sexuala bogata datorita varstei sale. Marele atu al femeii Cougar este ca ea agata, ea seduce, ea dirijeaza jocul seductiei. Odata barbatul atras in mrejele ei, nu are alta solutie decat sa accepte sa se lase condus de ea.

Cum o poti intalni?
Cele mai mari sanse sa intalnesti o femeie Cougar le ai seara, intr-un local select, intr-un club select sau la sala de sport. Rare sunt femeile Cougar care “vaneaza” ziua, in vazul lumii.

In acest caz, barbatul trebuie sa se lase sedus si sa accepte faptul ca ea controleaza jocul seductiei. Femeia Cougar este o femeie directa si va accepta greselile in materie de seductie ale barbatului mult mai tanar decat ea.

Femeia Cougar – mit sau realitate?
Femeile Cougar sunt in general vedete sau femei extrem de bogate. Femeia Cougar este in cautarea unei sigurante afective si emotionale. Femeia Cougar este fantezia multor barbati, dar rare sunt cuplurile de lunga durata in care ea are sa zicem 45 de ani, el 20.

Barbatii au toate sansele sa seduca o femeie Cougar cu putina vointa, cu putina ambitie. Voi sunteti cei care trebuie sa le cautati, sa le intelegeti, sa le vorbiti, si dupa…sa va lasati sedusi de ele.

0 Comentarii

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment