Ce trebuie sa stii despre serviciile de rent a car din Bucuresti

In Diverse la February 21, 2018 at 1:40 pm

rent a car bucurestiPentru turistii care intra prima data in contact cu o agentie de rent a car din Bucuresti regulile pot fi de cele mai multe ori necunoscute, multe agentii care nu au scrupule profita de naivitatea clientului si il incarca cu taxe suplimentare sau nu pun la dispozitie ofertele pe care le afisaza. Daca te aflii la prima inchiriere acest articol poate fi un ghid foarte bun care sa tea jute sa faci o alegere foarte buna sis a eviti eventualele lucruri neplacute care pot sa apara. In cele ce urmeaza vei afla raspunsul la intrebarile pe care le ai atunci cand vrei sa inchiriezi o masina.

Consulta mai multe oferte

Prima mare greseala pe care o poti face este sa alegi prima firma de rent a car Bucuresti care iti iese in cale. Daca la prima vedere lucrurile pot parea ok, nu trebuie sa te culci pe o ureche, este extrem de important sa parcurgi cat mai multe siteuri asta bineanteles daca alegi sa rezervi pe internet o masina. De exemplu daca vrei sa inchiriezi o masina din clasa economica echipa de la Rent-a-car-otopeni.ro te sfatuieste sa consulti ofertele de la minim 4 sau 5 agentii, sa compari pretul final si sa aflii care este varianta cea mai buna si cat este valoarea garantiei. In situatia in care vezi mari neconcordante de pret trebuie sa iti pui un semn de intrebare. Tarifele practicate sunt in marea majoritate a cazurilor aliniate intre mai toate companiile de inchirieri auto din Bucuresti, aici discutam de cele locale, agentiile multinationale avand deja formata marea majoritate a clientelei practica tarife mult mai mari. De cele mai multe ori ofertele sunt similare insa doar pretul este cel care difera. Ideal ar fi sa alegi o societate care sa aiba un pret corect.

Inchiriaza masina direct in aeroport

Marea majoritate a societatilor ce ofera masini de inchiriat in Bucuresti, livreaza autoturismele si in aeroportul international Henri Coanda din Otopeni, aici clienti pot beneficia de multe facilitati si de predarea si preluarea gratuita a masinii in aceasta locatie. Este important totusi sa alegeti o companie locala de rent a car Bucuresti, in primul rand cele care au ghisee in aeroport automat va trebuii sa practice tarife mai mari, deoarece un spatiu acolo costa extrem de mult, si numai asa isi vor putea acoperii cheltuielile si vor putea sa iasa pe profit. In situatia in care rezervi online, o agentie din capitala iti va putea livra direct masina la terminalul sosiri din aeroport.

Alege raspunderea zero cand inchiriezi masini

Un alt factor de care se pot lega agentiile neserioase de inchirieri auto din Bucuresti este garantia, in situatia in care nu vei observa in cel mai amanuntit mod cu putinta avariile pe care masina le sufera la preluare si nu le-ai bifat in contract, garantia iti9 poate fi retinuta in totalitate. Cel mai bun mod de a evita un cost in plus este sa soliciti intocmirea unei asigurari full casco, aceasta te va scutii de orice raspundere in situatia in care vei avea o problema cu masina pe care ai inchiriat-o, in acest mod nu ti se va mai putea imputa absolut nimic. In mare parte societatile care ofera masini de inchiriat Bucuresti trebuie sa puna la dispozitia clientului masini bine echipate si dotate in functie de sezon, de asemenea masinile ar trebuii sa vina cu plinul de carburant facut. Cei de la Rent-a-car-otopeni.ro ofera intotdeauna din acest punct de vedere seriozitate, masini bine echipate ce au incluse in pret asigurarile rca dar si casco.

Inspectati cu atentie masina inainte de ridicare

Companiile cu o buna reputatie pe piata de rent a car Bucuresti ofera spre inchiriere doar masini noi si foarte bine echipate si dotate, asta nu inseamna ca nu trebuie sa verificati in mod amanuntit masina sa verificati ca aceasta sa nu fie zgariata, sa nu aiba daune vizibile sau vicii ascunse. Daca constatati ceva in neregula la masina nu ezitati sa solicitati reprezentantului care v-o livreaza sa bifeze asta in contractul de inchiriere. Semnarea unui contract ar trebuii sa implice o veridficare amanuntita a masinii cu care va urma sa plecati in calatorie. Aceasta inspectie ar trebuii sa fie efectuata atat la preluarea cat si la predarea autoturismului.

Parasirea tarii cu o masina inchiriata

Mare atentie la acest aspect, nici-o companie de rent a car nu va permite sa parasiti tara cu o masina inchiriata. Acest lucru va duce cu siguranta la probleme si plati suplimentare, deci pe cat posibil evitati sa parasiti tara atunci cand inchiriati o masina. Vestea cea buna vine de la Rent-a-car-Otopeni care va pune la dispozitie contra cost si un program de parasire a tarii cu o masina inchiriata. Acest lucru va implica pe langa achitarea taxei pentru fiecare zi de inchiriere, a inca 20 de euro pe zi. Intocmirea asigurarilor si a tuturor lucrurilor necesare va revenii lor, dumneavoastra veti putea pleca linistiti in calatorie.

Predarea autoturismului cu plinul facut

Este extrem de important ca de fiecare data cand preluati o masina de la o agentie de rent a car din Bucuresti, aceasta sa va fie livrata cu plinul de carburant facut. La fel in momentul in care retyurnati autoturismul acesta trebuie sa aiba aceiasi cantitate de combustibil cu care l-ati preluat conform contractului.

0 Comentarii

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment