Clinica Dentara ProDent Clinic

In Diverse la October 4, 2017 at 9:24 pm

cabinet-stomatologic-bucuresti-v3Asigurarea sanatatii cavitatii orale este mult mai simpla pentru cei care aleg o clinica dentara in Bucuresti cu adevarat profesionista precum ProDent Clinic, intrucat pacientii au parte aici de cele mai bune conditii, indiferent de tipul de tratament pe care trebuie sa il urmeze. Astfel, unele dintre cele mai comune sunt obturatiile, care reprezinta o procedura destul de simpla si comuna, ce presupune reconstructia unuia sau mai multor dinti afectati de carii, pentru ca acestia sa isi recapete functiile si formele initiale. Asadar, primul pas este de indepartare a tesutului dentar afectat, apoi zona este curatata si reconditionata, pentru evitarea patrunderii bacteriilor si prevenirea avansarii cariilor.

Diferite tipuri de obturatii

Pacientii au la dispozitie mai multe materiale din care pot alege pentru obturatii, fiecare dintre acestea avand plusuri si minusuri, insa medicii le recomanda si in functie de fiecare situatie in parte, de gradul de dificultate, locul, costul materialului si eventuale alergii ale pacientilor.

Diferite materiale

Rasinile compozite sunt destul de des intalnite si au avantajul ca se pot adapta la nuanta dintelui, asigurand un aspect natural, motiv pentru care pot fi folosite chiar si in cele mai vizibile zone. In schimb, acestea nu sunt potrivite in cazul obturatiilor mai mari, deoarece se pot uza in timp, insa au si minusul ca se pateaza de la consumul a diferite bauturi precum vin, cafea sau ceai negru, iar durata de viata rareori depaseste 10 ani. O alta optiune comuna e reprezentata de obturatiile din portelan intrucat acestea sunt realizate in cadrul laboratorului de tehnica dentara, pentru a se potrivi de minune si pentru a asigura pacientilor cele mai bune conditii, oferind posibilitatea de a fi alese dupa culoarea dintilor, iar ceramica e un material care e foarte rezistent si la patare. De asemenea, acesta poate fi folosit si in cazul obturatiilor de dimensiuni mai mari. Alte optiuni sunt obturatiile din aur si amalgam, insa acestea nu sunt considerate cele mai estetice, motiv pentru care sunt preferate, de regula, in cazul molarilor.

Cele mai bune conditii

Pacientii care isi doresc sa aiba parte de cele mai bune conditii atunci cand urmeaza orice tratament stomatologic pot apela la ProDent Clinic, clinica dentara in Bucuresti, unde medicii sunt foarte experimentati, iar cabinetul e bine dotat, cu cele mai noi si moderne aparate, ce promit un grad ridicat de confort. In plus, tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar raportul calitate – pret este ideal din toate punctele de vedere.

1 Comentariu

  1. Diana says:

    O clinica excelenta, o sa mai trec pe la ei!

Leave a Comment