Contractul cu formatia de nunta. Ce trebuie sa contina?

In Diverse la March 15, 2018 at 10:47 am

band nuntaPusi in fata nevoii de a organiza un eveniment, foarte multe cupluri care urmeaza sa se casatoreasca isi pun intrebari legate de cum ar trebui sa arate un contract cu o formatie nunta. Cu siguranta, nimeni nu isi doreste sa se trezeasca in ziua nuntii fara muzica, asadar, contractul trebuie sa fie unul bine realizat si sa nu fie de tipul unei conventii civile, asa cum propun anumite formatii nunta.
Pentru a evita orice neplaceri, formatia trebuie sa fie persoana juridica, in asa fel incat sa poata sa furnizeze servicii in mod legal.

Care sunt principalele reguli pe care orice beneficiar trebuie sa le urmeze in momentul in care semneaza un astfel de contract?

1) Atentie mare la detalii. Conform celor de la www.lucianband.ro, trebuie sa se acorde o atentie sporita la detalii, in asa fel incat sa nu existe erori. Trebuie sa se verifice datele de pe contract, incepand cu CNP-ul si terminand cu numerele de inregistrare juridica ale trupei. Este esential ca numele trupei sa fie mentionat, in asa fel incat sa nu fie trimis un alt band nunta si de asemenea, este indicat sa fie mentionate si numele persoanelor care urmeaza sa presteze la nunta.

2) Trebuie mentionate obligatiile. Este important sa fie mentionate atat obligatiile formatiei de nunta, cat si obligatiile beneficiarului. Spre exemplu, beneficiarul se obliga sa asigure cazare, masa si transport, precum si alimentarea cu curent electric pentru instrumente, in timp ce furnizorul asigura prezenta la eveniment, prestarea artistica si asigurarea intregii componente.

3) Detalii legate despre desfasurarea evenimentului. Tot in contract este bine sa fie incluse si detalii legate despre modul in care urmeaza sa se desfasoare evenimentul. Numarul de seturi, durata acestora, melodiile care urmeaza sa fie cantate si absolut orice detaliu ce merita mentionat este bine sa fie prezent in contract.

4) Detaliile financiare. Evident, nu trebuie sa lipseasca detaliile financiare, care trebuie precizate intr-un mod clar si citet. Acestea trebuie sa ofere informatii legate de avansul platit si de suma ce trebuie sa fie achitata la sfarsitul evenimentului. Pot fi incluse si detalii legate de eventualele penalizari, in cazul in care contractul nu este respectat.

5) Semnarea contractului. Contractul se semneaza doar in momentul in care fiecare detaliu este citit si este acceptat. Daca sunt nelamuriri sau adaugiri pe care beneficiarii doresc sa le impuna, acestea trebuie sa fie precizate inainte de semnare.

Cat de important este un contract?

Foarte multe persoane colaboreaza bazandu-se pe cuvantul colaboratorului sau pe un simplu act de mana. Un contract semnat si stampilat de ambele parti este extrem de important, chiar daca intentiile sunt bune din partea tuturor. Tot timpul poate aparea neprevazutul, iar in momentul in care acesta apare trebuie sa existe o acoperire.

In principiu, contractul trebuie sa fie semnat cu cel putin 2-3 luni inainte de eveniment, in asa fel incat sa existe suficient timp pentru organizarea unui playlist si pentru stabilirea tuturor elementelor necesare unui eveniment reusit.

0 Comentarii

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment