Cum poti sa folosesti in mod optim accesoriile de baie?

In Cum sa? la October 25, 2019 at 8:33 am

accesorii baieNici o baie nu poate sa fie completa fara niste accesorii potrivite. Si, suntem siguri ca baia este plina de astfel de accesorii mai ales daca este vorba si despre o ,,ea” care pare sa fi adunat in baie un magazin intreg. Mai ales daca in momentul in care intri in baie si constate ca de abia mai este loc pentru toate lucrurile importante atunci inseamna ca a venit momentul sa reorganizezi totul si sa stabilesti locul si rolul fiecarui element in parte.

Utilizarea unor accesorii baie poate sa fie utila in diferite momente ale rutinei tale de relaxare din fiecare zi dar nu este bine nici sa ai prea multe intrucat vei incarca spatiul inutil. Mai ales in cazul unei bai de dimensiuni mic dezordinea poate sa fie destul de frustranta si sa iti taie elanul de la a te relaxa.

Daca este vorba despre o baie cu dimensiuni generoase atunci nu vei avea probleme in a crea spatii de depozitare suplimentare unde sa pui tot ceea ce nu folosesti in fiecare zi dar, daca este vorba despre o baie mica atunci singura modalitate este sa reorganizezi totul si sa decizi ce tipuri de accesorii baie pot sa fie pastrate si care au doar rolul de a ocupa spatiu.

Accesorii baie depozitate inteligent cu ajutorul unor mici trucuri

De pe lista accesoriilor baie esentiale nu trebuie sa lipseasca suportul de prosoape, recipientele pentru produse cosmetice, dozatoarele de sapun si sampon, peria de toaleta, suportul de hartie igienica si altele care isi dovedesc utilitatea in fiecare zi. Pentru a fi plasate inteligent si la indemana, poti folosi si spatiul pe verticala, montand rafturi sau dulapuri unde sa le depozitezi.

Daca nu poti sa montezi rafturi suplimentare pentru depozitarea unor accesorii baie care te ajuta in rutina de ingrijire zilnica, atunci iti recomandam sa montezi niste agatatoare pentru prosoape sau sa utilizezi niste suporturi pentru diverse accesorii cu ventuze. Acestea sunt foarte practice si le vei putea muta oriunde in baie astfel incat sa iti fie mai usor.

Solutii de depozitare pentru accesoriile de baie

In ziua de astazi exista numeroase solutii pentru a organiza toate tipurile de accesorii baie necesare pentru confortul tau. Poti sa optimizezi foarte bine si spatiul de sub chiuveta chiar daca nu ai un dulap motat dedesubt. De exemplu, poti sa montezi niste rafturi sau sa plasezi niste cosuri care te vor ajuta sa pastrezi intr-un singur loc toate accesoriile pe care nu le folosesti in fiecare zi.

In baie orice spatiu poate sa fie folositor. Daca ai mult spatiu liber atunci poti sa il folosesti pentru a crea niste rafturi speciale pentru prosoape sau, poti sa oferi o utilizare noua unor obiecte in care sa depozitezi diverse tipuri de accesorii baie micute pe care le poti pierde cu usurinta.

In astfel de cazuri creativitatea reprezinta cea mai esentiala parte intrucat vei putea sa pui in practica toate ideile tale. De exemplu, un ghiveci pentru flori poate sa devina oricand un suport special pentru betisoarele de urechi sau pentru produsele cosmetice micute.

Daca baia este folosita si de copii atunci vor fi multe jucarii imprastiate peste tot. Monteaza la cada sau intr-o alta zona niste saculeti in care sa fie depozitate de fiecare data cand nu mai sunt folosite. Dupa cum spuneam, idei sunt foarte multe si tot ce trebuie sa faci este sa le pui in practica iar astfel vei putea sa folosesti aceste accesorii de baie in mod inteligent si sa le depozitezi corespunzator.

0 Comentarii

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment