Cum sa alegeti un laptop bun – sfaturi service onlaptop

In Cum sa? la August 29, 2017 at 8:03 am

service laptopAchizitia unui laptop este o chestiune serioasa. Sigur este o alegere pe care o puteti face ghidandu-va doar dupa ochi si aspectul estetic. Dar ce veti castiga astfel? Cand cumperi un laptop trebuie sa ciulesti urechile bine, sa te informezi, sa faci comparatii de preturi, sa cauti acel laptop care raspunde cel mai bine dorintelor si cerintelor tale – acesta este laptopul perfect.

In service onlaptop suntem adesea intrebati care este laptopul perfect. Este usor de intuit de ce cauta oamenii sa afle acest lucru. Laptopul perfect nu necesita intretinere, functioneaza fara probleme o perioada foarte lunga, nu da erori niciodata, nu se defecteaza, se curata de la sine atunci cand se murdareste.

Cred ca intuiti deja ca acest laptop perfect nu exista. Daca acestea sunt asteptarile dumneavoastra de la un laptop, ei bine trebuie sa le revizuiti. Ganditi-va ca laptopurile sunt obiecte, necesita intretinere, upgrade, inlocuire, reparatie (dupa o anumita perioada).

Si totusi pentru ca suntem service onlaptop si ne confruntam in fiecare zi cu diverse cazuri de reparatii, trebuie sa recunoastem ca intr-adevar exista laptopuri mai bune si mai slabe – si nu ma refer aici la configuratie, ci la modul in care sunt fabricate. Exista laptopuri construite cu mult bun simt (le veti recunoaste dupa pretul mai mare) si laptopuri parca incropite in graba, facute pe banda, realizate din materiale de proasta calitate – totul pentru a multumi clientii cu buget restrans care vor sa plateasca “cel mai mic pret”.

Trebuie sa cautati un laptop care sa se potriveasca cerintelor dumneavoastra. Si bineinteles pentru a gasi raspuns la aceasta intrebare porniti in cautare pe internet: pe forumuri, bloguri, cititi review-uri, comparatii intre laptopuri si performante, componente etc. Ironic este ca de multe ori aceste informatii vin in contradictoriu: cum este de exemplu vechea “disputa” intre AMD si INTEL, cele doua platforme mari pe care sunt construite procesoarele sau cum este cazul placilor video Nvidia versus Ati sau cum sunt laptopurile brand gen Dell si HP comparativ cu Acer sau MSI … si lista poate continua.

Cel mai bine este sa gasesti acel laptop ale carui performante te vor ajuta in lucru. De exemplu daca doriti un laptop pe care sa-l folositi pe internet in cea mai mare parte, pentru a redacta articole si emailuri, pentru a viziona filme si pentru a asculta muzica, ei bine atunci nu aveti de ce sa investiti in cel performant laptop de pe piata. In acest conditii personal as merge pe un laptop cu performante ceva mai mici, dar un laptop de marca.

Am spus ca exista contradictii in ceea ce priveste fiabilitatea diverselor branduri de laptopuri. Ca service de laptopuri, la onlaptop stim sa facem diferentierea intre un laptop bine facut, durabil si un laptop realizate din materiale de proasta calitate. Dar in practica intalnim atat de multe cazuri: laptopuri brand de super calitate care clacheaza, laptopuri no-name care sunt folosite zilnic si reusesc sa se mentina intr-o forma excelenta o perioada buna de timp. Si nu pot sa nu observ aici cat de mult conteaza modul in care utilizatorul are grija de laptopul sau – inclusiv faptul de a-l aduce sau nu periodic pentru curatare profesionala in service onlaptop.

Laptopurile brand mai fiabile si laptopuri no-name de slaba calitate pornesc cu aceste caracteristici din fabrica si sunt catalogate mai departe in functie de nume. Cu toate acestea, in service onlaptop intalnim si cazuri de laptopuri brand vulnerabile respectiv laptopuri no-name foarte solide. Ca e vorba de noroc si ghinion, de neglijenta unor utilizatori, de atentia acordata de unele persoane necesitatii intretinerii laptopurilor sau de alti factori… nu stim …dar pentru orice defectiune, orice tip de laptop si pentru intretinere periodica prin curatare profesionala ne gasiti in service onlaptop.

0 Comentarii

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment