Cum sa gasesti cazare ieftina in Bucuresti

In Diverse la July 14, 2018 at 11:30 am

Cum sa gasesti cazare ieftina in BucurestiCapitala ofera multiple variante de cazare, pentru toate buzunarele. Daca esti interesat de subiectul cazare ieftina in Bucuresti, ne-am gandit sa facem o lista, un top 3 al celor mai ieftine variante pe care le au turistii.

1. Hostelurile

In Europa, turistii sunt obisnuiti cu hostelurile, insa in Romania, acest concept nu este la fel de bine adoptat. Totusi, exista o multime de hosteluri cu preturi sub 100 de lei pe noapte, mai ales in centrul vechi al Capitalei.

Daca nu iti place sa imparti camera cu necunoscuti, atunci cel mai probabil, aceasta varianta de cazare nu este pentru tine.

2. Hoteluri

Desi Bucurestiul un are atat de multe hoteluri pe cate ar avea nevoie, exista totusi zeci de hoteluri care ofera cazare ieftina in Bucuresti. Preturile incep de la 100 de lei la hotelurile de o stea si doua stele si ajung pana la 300 de lei la cele de trei stele.

3. Regim hotelier

Apartamentele in regim hotelier sunt o optiune buna, daca aveti nevoie de mai mult spatiu si daca va place intimitatea oferita de un astfel de apartament. Spre deosebire de un hotel sau cu atat mai mult a unui hostel, apartamenul in regim hotelier nu este legat de o receptie iar check-in-ul si check-out-ul se fac rapid, cu o preluare/predare de cheie, fie la apartament, fie la o locatie aleasa in prealabil.

Ca pret, nu difera foarte mult de pretul unui hotel de doua stele insa poate gazdui mai multe persoane, ceea ce face din aceasta optiune, una mai rentabila, dpdv. financiar.

Se pot obtine reduceri pentru perioadele mai lungi si pentru early booking si cumuland astfel de oferte, puteti obtine preturi cu pana la 20% mai mici. Pentru cazarile de o noapte sau doua, nu aveti ce fel de reduceri sa primiti.

Exista anumite hoteluri care ofera discount 10% prin prezentarea unui tichet de la un eveniment anume, sportiv, cultural, samd.

0 Comentarii

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment