De ce un frigier Side by Side este considerat un lux

In Cum sa? la September 1, 2016 at 3:02 pm

Nu de putine ori am primit pe adresa redactiei intrebari care, in mare parte, aveau ca idee principala intrebarea: de ce este un frigider Side by Side atat de scump si de ce este considerat un lux”. Ei bine, in cadrul acestui articol o sa incercam sa raspundem la aceasta intrebare.

O sa incepem prin a spune ca un frigider Side by Side este considerat un lux datorita dotarilor de top cu care vine, care le plaseaza direct in categoria premium, dar mai ales pentru ca pretul ridicat la care poate fi achizitionat acesta il face un produs ce nu este accesibil tuturor.

Un astfel de produs joaca un dublu rol, fiind practic o combina frigorifica perfecta, in sensul ca joaca atat rolul de frigider, cat si pe cel de congelator, fara a face nici macar un singur compromis in ceea ce priveste capacitatea de stocare a uneia dintre acestea. Un frigider Side by Side este alcatuit din doua compartimente, fiecare jucand un rol bine determinat, dupa cum am precizat mai sus.

Astfel de aparate frigorifice sunt ideale atunci cand avem o familie numeroasa, dar si atunci cand vrem sa depozitam alimentele noastre in cele mai bune conditii pozibile, iar acest lucru se datoreaza numeroaselor tehnologii care se tregasesc in dotarea acestora, printre care se numara si tehnologia No Frost, care are rolul de a impiedica formarea ghetii si de a mentine alimentele proaspete o perioada cat mai lunga de timp. De asemenea vom gasi si functii speciale precum cea de super racire sau super congelare, iar capacitatea pusa la dispozitie este de cele mai multe ori uriasa.

Exista in momentul de fata pe piata modele care mai pun la dispozitie numeroase alte functii mai mult decat utile, precum espressor, spatiu pentru depozitarea vinului, filtru de apa sau dispozitiv de apa, ori chiar functia Holiday, care este ideala in momentul in care plecam pentru o perioada mai lunga de acasa. Un alt plus este reprezentat de prezenta sistemului Twin Cooling Plus, care utilizeaza doua fluxuri de aer astfel incat controlul temperaturii sa se realizeze mult mai precis.

0 Comentarii

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment