Jocuri cu atv, un nou sport extrem

In Jocuri la June 25, 2012 at 8:11 pm

In ultimii ani s-a pus din ce in ce mai mult accent pe distractie si jocuri, fie ca vine vorba de online sau offline, in viata de zi cu zi. Nu este un lucru gresit doearece cu totii meritam o scurta pauza sau o bine meritata vacanta de la rutina de zi cu zi, macar acest aspect ne mai indulceste pe cat posibil viata de roman.

Tot in aceasta perioada dintre toate sporturile, cele extreme au avut o foarte mare crestere, asa s-au schimbat preferintele oamenilor. Cu ceva vreme in urma erau la moda obiceiurile si datinile nici de cum lucrurile extreme.

Un al treilea lucru ce s-a dezvoltat in ultima perioada este automobilul cu 4 roti numit si atv, acesta este un fel de tractoras adaptat terenului accidentat. Unele atv-uri sunt cu 3 roti dar cele mai multe sunt cu 4 roti. Aceastea sunt impartite in 2 mari categorii: atv-urile dedicate concursurilor numite si quad-uri si atv-urile obisnuite create pentru a explora padurea si muntii. In cele mai multe jocuri cu atv-uri sunt folosite quad-urile.

Ce se intampla cand toate cele amintite de mai sus se intalnesc intr-un singur lucru? Un lucru fenomenal pentru iubitorii de jocuri, senzatii tari si automobile, astfel au aparut mult iubitele si apreciatele jocuri cu atv.

Cele mai multe jocuri cu atv se practica in cele mai dure conditii, pe drumuri forestiere si in padure. Puteti de cate ori mergeti la munte sa inchiriati atv-uri de la pensiunea la care v-ati cazat. In general majoritatea pensiunilor de pe acum sunt dotate cu atv-uri datorita cererii foarte mari din ultima vreme. Acestea se inchiriaza cu ora, minim o ora, dar majoritatea necesita permis de conducere categoria B (pentru masini). Cele fara permis intra in categoria moped, deoarece au un motor mai mic, acelea nu sunt prea indicate pentru jocuri cu atv deoarece sunt prea lente, dar in schimb le puteti utiliza pentru a explora padurea.

0 Comentarii

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment