Jocuri cu masini, intreceri si drifturi

In Jocuri la June 27, 2012 at 2:59 pm

Acum cateva zile intr-una din seri ma plictiseam de moarte si chiar nu aveam ce sa mai fac, de FaceBook m-am plictisit deoarece era destul de tarziu si majoritatea prietenilor mei erau deja offline. Astfel am ajuns sa caut pe internet tot felul de jocuri online, tin sa specific din start ca nu m-am mai jucat de foarte mult timp nici un fel de joc pe computer; nici jocuri de necesita instalare si nici magar jocuri online miniclip, iar de jocuri mmorpb nu am eu timp.

De cand eram mic m-au fascinat jocurile flash deoarece erau interactive, fara story-uri si alte tampenii de acest gen. Cel mai mult mi-au placut cele cu masini, ca doar sunt baiat. Cele mai multe jocuri cu masini sunt intreceri si campionate, fireste ca cea mai rapida masina si cel mai bun pilot castiga cursa sau jocul.

Sunt foarte multe jocuri cu masini pe internet, unele farte frumoase sunt cele cu drifturi, in care trebuie sa-ti arati talentul de drifter profesionist. Controland cat mai bine masina realizezi drifturi cat mai reusite, ideea este sa nu te lovesti de obstacole si de adversari si masina sa alunece cat mai mult pe asfalt.

Chiar daca foarte multe jocuri cu masini sunt mai multe de sport-actiune exista si unele anti stres, cele cu parcari de exemplu. Poti sta relaxat la birou si sa te destresezi jucand un astfel de joc, trebuie sa faci cele mai reusit parcari si intr-un timp cat mai scurt, ca si in viata de zi cu zi 🙂

Preferatele mele, dintre toate jocurile cu masini sunt cele cu drag-uri, curse de accelerare si de schimbare a treptelor de viteza, mai popular de liniute. Partea cea mai frumoasa este ca in cele mai multe jocuri cu masini de dragurim castigand liniuta primesti si niste bani si chiar poate niste respect. Cu banii castigati iti poti modifica masina si poti inainta in level, avand adversari din ce in ce mai buni cu masini cat mai puternice.

0 Comentarii

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment