Jocuri de gatit pentru fetite

In Jocuri la May 22, 2012 at 1:41 pm

Pe langa jocurile cu Barbie care fara dar si poate printre cele mai populare si indragite jocuri pentru fetite se numara si jocurile de preparat mancare. Acestea ajuta jucatorul sa isi dezvolte spiritul creativ prin combinarea a mai multor tipuri de alimente pentru a realiza un produs finit, o mancare buna de apreciat. Acestea sunt foarte recomandate de catre toti medicii psihologi deoarece dezvolta IQ-ul si nu numai. Invatam in timp ce ne jucam, chiar fara sa ne dam seama.

In cele mai multe jocuri de gatit trebuie sa pregatesti mancarea cat mai bine primind astfel puncte bonus in functie de cat de reusita este aceasta si de cat de multumit este degustatorul. Scopul jocului este sa strangi cat mai multe puncte bonus la fiecare stagiu pentru a avea la sfarsit un scor cat mai mare, mai mare decat cel al adversarilor. Cu cat se avanseaza in nivele cu atat jocurile devin din ce in ce mai complexe si mancarea preparata este mai dificil de preparat.

Mai sunt unele jocuri cu pizza in care trebuie sa-ti arati talentul ascuns de italian, sa creezi cea mai apetisanta si cu cel mai frumos aspect, mult mai special decat al concurentilor bucatari. Aici ai de ales dintre o varietate de alimente solide deoarece pizza este foarte greu de preparat chiar daca pare extrem de usor. Nu in ultimul rand, alegerea sosului perfect face diferenta dintre o pizza reusita si una mai putin demna de laudat.

Toate aceste jocuri sunt jocuri de tip Flash, care se joaca online sau offline indiferent daca exista accesa la internet sau nu. Cele online nu necesita descarcare ca si clasicele jocuri IT de pana acum. Unele se joaca pe Facebook altele pe siteuri dedicate acestor tipuri de jocuri online.

Toate ca toate este bine sa-ti lasi fetita sa se joace online aceste jocuri deoarece isi dezvolta inteligenta.

0 Comentarii

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment