Jocuri de vacanta

In Jocuri la April 10, 2012 at 1:22 am

Scoala nu a inceput de mult timp, insa primavara a adus cu ea ‘saptamana altfel’ si vacanta de Pasti. Bucurosi ca au scapat de teme, copiii au mai mult timp liber acum si cum vremea capricioasa ii tine in casa, cum sa isi ocupe mai bine acest timp, daca nu cu jocuri pe calculator? Ai la dispozitie o varietate de jocuri de condus avioane, elicoptere, camioane, masini, etc.
Inca de la varste fragede baietii prefera jocurile de condus. Unii copii sunt pasionati de masini, altii de camioane, motociclete. Mai nou la mare cautare sunt avioanele si elicopterele. Avioanele au avut intotdeauna un plus de interes din partea tuturor copiilor, fie ele si facute din hartie care zbura mai mult sau care dintre avioane plana mai frumos. Chiar daca se distrugeau caiete intregi, majoritatea copiilor faceau avioane din hartie si umpleau fie sala de clasa, fie sufrageria mamei.
Apoi au aparut avioane si elicoptere cu baterii sau cu telecomanda. Cine nu isi dorea cand era mic un avion sau un elicopter cu telecomanda? Atunci se gaseau destul greu, iar acum si-au cam pierdut farmecul in favorea acestor jocuri cu avioane sau jocuri cu elicoptere de pe calculator. Astfel de jocuri de condus avioane si elicoptere pot parea grele la inceput, insa pe parcurs, dupa ce mai capeti putina experienta sunt captivante. Sunt copii care poate nu au vazut cum decoleaza avioanele, iar pentru ei aceste jocuri de condus avioane sunt foarte atractive si interesante.
Acestea reprezinta noua atractie a tineretului. Aceste jocuri de condus avioane si elicoptere capteaza imediat atentia copilului si ii ocupa timpul intr-un mod placut si de ce nu si educativ. Din jocuri de condus poate invata de altitudine, latitudine, la ce inaltime trebuie sa zboare daca sunt nori sau conditii nefavorabile, de ce nu, pot dezvolta aptitudini de viitor piloti asa cum jocuri de condus masini au dezvoltat capacitatile de viitori soferi.
Un dezavantaj al jocurilor de condus masini, motociclete il reprezinta faptul ca multi dintre cei care au acum permis se mai cred uneori in jocuri de condus, insa nu se gandesc ca nu e la fel daca lovesc masina in realitate.

0 Comentarii

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment