Jocurile online nu sunt recomandate doar copiilor

In Jocuri la August 12, 2013 at 2:01 pm

In general cand te referi la jocuri online toata lumea considera ca acestea sunt numai pentru copii, lucru ce este total gresit. Intradevar o mare parte din jocuri sunt realizate exclusiv pentru copii fiind foarte diferite atat la nivel de dificultate cat si ca design de celelalte. Acestea se evidentiaza foarte tare printr-un design cat mai viu colorat si avand diferite obiecte amuzante.

Cele mai multe jocuri cu operatii de exemplu sunt pentru copii deoarece acestea simuleaza o operatie realizata de catre un medic specialist. Rolul acestora este unul educativ, tocmai si din acest motiv sunt recomandate copiilor. Acestia pot invata partile coprului si organele corpului uman in timp ce se joaca.

Mai sunt si alte categorii de jocuri exclusiv pentru copii, jocuri cu submarine spre exemplu. Acestea dezvolta abilitatile copilului de a controla un submarin ajutandu-l astfel sa evite anumite obstacole si sa colecteze diferite premii. Cu cat levelul este mai avansat cu atat jocul devine mai greu.

Pentru adulti sunt in general recomandate jocurile de strategie, logica sau antistress. Acestea deobicei sunt mai relazante si nu necesita o captivare a atentiei, mai ales cele anti stress fiind foarte recomandate in pauzele la birou si nu numai. Conform unui studiu realizat de catre cercetatorii britanici, peste 60% din persoanele care se plictisesc in pauzele de la birou joaca diverse jocuri cu carti pe computer.

0 Comentarii

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment