Magazinele second hand, solutia pentru o garderoba unica

In Diverse la February 27, 2018 at 11:27 am

magazin second handEmisiunile fashion sunt din ce in ce mai populare iar blogurile care ofera sfaturi in ceea ce priveste modul in care se pot combina piesele vestimentare sunt din ce in ce mai bine puse la punct. Intr-o societate in care mallurile promoveaza aceleasi branduri si de cele mai multe ori, aceleasi haine, libertatea fashionistelor nu este chiar atat de mare precum si-ar dori. Cumparaturile din Zara, H&M si alte magazine de profil nu garanteaza altceva decat faptul ca exista alte cateva sute de femei care au aceleasi haine.

Conform celor de la eunicat.ro, cele care isi doresc o garderoba unica, sau macar una prin care sa isi poata contura o personalitate, au doua optiuni: Haine second hand sau haine realizate in regim propriu.

Care este cea mai buna dintre cele doua optiuni?

Evident, angajarea unui stilist si a unui croitor reprezinta o varianta pe care o viziteaza toate pasionatele de fashion. Costurile acestei variante pot fi consistente si nu se muleaza pe posibilitatile financiare ale majoritatii femeilor. Astfel, ramane o singura optiune, de a cauta bluze dama second hand, accesorii si alte piese vestimentare din magazinele care vand textile la mana a doua.

Pentru a adopta o astfel de solutie, orice femeie trebuie sa treaca peste prejudecati si sa inteleaga o serie de lucruri:

  • Hainele second hand sunt produse, de cele mai multe ori, de branduri de renume si au o calitate superioara hainelor care pot sa fie gasite in mall-uri;
  • Magazinele second hand sunt obligate sa igienizeze foarte bine piesele vestimentare pe care le comercializeaza, asadar, nu exista niciun risc la o astfel de achizitie;
  • De foarte multe ori, in magazinele second hand pot fi gasite adevarate comori. Spre exemplu, sectiunea de rochii dama second hand poate sa ascunda rochii nepurtate, care pur si simplu sunt dintr-o colectie veche a unui brand de renume.

Optand pentru hainele la mana a doua, orice femeie poate obtine o garderoba care sa o avantajeze si care sa fie cu adevarat unica. Este adevarat ca exista si mici dezavantaje, cum ar fi timpul petrecut pentru cautarea hainelor perfecte sau lipsa marimilor potrivite in anumite situatii. Totusi, avantajele pot sa incline foarte mult balanta spre achizitia din magazine second hand.

Sfaturi utile pentru cele care decid sa incerce solutia second hand

1) Un magazin online haine second hand este o solutie mai rapida si mai inteligenta.

2) Achizitia din magazine fizice trebuie sa se faca cu foarte multa rabdare, in conditiile in care pot fi necesare chiar si cateva ore de cautare.

3) Exista o serie de piese vestimentare care trebuie sa fie evitate atunci cand se fac achizitii dintr-un magazin second. Spre exemplu, sunt de evitat palariile, costumele de baie sau chiar si incaltamintea care se poarta pe piciorul gol, deoarece oricat ar fi de bine igienizate, pot ascunde diverse bacterii. De asemenea, nici lenjeriile de pat sau saltelele nu ar trebui sa fie achizitionate dintr-un astfel de magazin, din aceleasi considerente.

0 Comentarii

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment