Romeo si Julieta – Citeste inainte de a viziona filmul!

In Filme la October 4, 2017 at 7:00 pm

In Evul Mediu, in Verona existau doua familii bogate, familia Montague si familia Capulet. Intre cele doua familii, de cateva secole exista ura. Intr-una din zile, aflandu-se la piata, familiile rivale s-au intalnit si au pornit o altercatie, lucru care l-a suparat foarte tare pe Print (Stellan Skarsgard).

Acesta a amenintat ca daca o sa mai tulbure linistea, va porunci pedeapsa capitala impotriva lor. Romeo (Douglas Booth) provine din familia Montague si se indragosteste de Rosaline (Nathalie Rapti Gomez) nepoata Lordului Capulet (Damian Lewis). Romeo este sfatuit de bunul sau prieten, Benvolio (Kodi Smit-McPhee), sa o uite pe fata, dar Romeo nu tine cont de ce i se spune.

La o petrecere organizata de Lord Capulet se furiseaza si Romeo impreuna cu Benvolio si Mercutio (Christian Cooke) cu dorinta de a se intalni cu Rosaline. Vanzand-o pe fiica lordului, Julieta (Hailee Steinfeld), Romeo se indragosteste pana peste cap si isi imagineaza cuplul “Romeo And Juliet”, insa si Julieta este atrasa de el, dansand impreuna. Ulterior Romeo afla ca Julieta este fiica lordului.

Furisandu-se in gradina cei doi tineri isi declara dragoste reciproca, hotarand sa se casatoreasca in urmatoarea zi. Apeland la Preotul Laurence (Paul Giamatti) sa-i casatoreasca, acesta accepta sperand ca se va termina ura dintre cele doua familii ce dureaza de secole. Dupa un scandal intre Romeo si un membru al familiei Capulet, face ca Printul sa-l elimine pe tanar din Verona, provocand suferinta Julietei. Daca esti curios sa afli sfarsitul povestii, urmareste chiar acum aceasta pelicula din categoria dramelor romantice.

0 Comentarii

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment