Sfaturi pentru alegerea hainelor si jucariilor pentru copii

In Cum sa? la January 18, 2018 at 10:03 pm

reduceri jucarii si haine copiiHainutele si jucariile sunt elementele care fac viata unui parinte mai frumoasa. Alegand haine si jucarii parintii pot fi creativi si inventivi si se pot relaxa in acelasi timp prin magazine, alegand cele mai interesante lucruri pentru copiii lor. Scopul fiecarui parinte este fericirea copilului sau iar cele doua elemente enuntate mai sus, respectiv jucariile si hainutele sunt cele care il fac pe copil cel mai fericit.

Sfaturi de care sa se tina cont cand se aleg hainute pentru copii

Se recomanda achizitionarea unor produse care sa stimuleze creativitatea copilului si care sa il atraga si sa il faca si curios. Acest lucru este valabil si la haine desi multi parinti nu s-au gandit la acest aspect. Sunt si hainute pentru copii care ii pot stimula – de exemplu, cele cu accesorii detasabile, cele cu sisteme de prindere interesante, cu fundite sau cu snururi.

Parintii care vor foarte multe hainute pentru copii lor, pot opta pentru reduceri haine copii in fiecare sezon, piata fiind extrem de ofertanta in acest sens.

Sfaturi de care sa se tina cont cand se aleg jucarii pentru copii

In ceea ce priveste jucariile, acestea se aleg de cele mai multe ori in functie de grupele de varsta din care fac parte copii. In mod evident, o jucarie pentru un copil de 5 ani nu va fi potrivita pentru unul de 10 ani, motiv pentru care jucariile trebuie sa fie potrivite, altfel nu vor atrage atentia copilului si investitia se va face degeaba.

Pentru copiii mici cele mai bune jucarii sunt cele care le stimuleaza imaginatia si ii ajuta sa fie creativi. Sunt recomandate jucariile cat mai interactive care sa le dea de lucru copiilor. Jucariile statice pot fi si ele simpatice si dragalase, dar copilul se va plictisi repede de ele si va parea mai atras de pictatul peretilor, ceea ce majoritatea parintilor vor sa evite.

Un exemplu foarte bun de jucarii interactive sunt cele care canta sau jucariile care implica modelarea si construirea. Nu trebuie sa fie neaparat clasica plastilina, deoarece acum au aparut pe piata kiturile de modelare care ajuta copilul si cu diverse sabloane pentru ca joaca sa fie si mai interesanta.

In ceea ce priveste jocurile de construit, pe langa Lego mai exista si alte jocuri cu ajutorul carora copiii pot construi sine de tren de exemplu, sau poduri. Daca pe sine exista si trenuletul care se misca, este cu atat mai bine pentru ca cel mic va fi mult timp atras de o astfel de jucarie.

Pe Strumfmall.ro se fac mereu reduceri jucarii copii, acestea fiind special dedicate parintilor care vor mereu ceva nou pentru micutii lor.

0 Comentarii

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment