Trambulina fitness – o modalitate distractiva de a face sport

In Diverse la July 19, 2018 at 7:47 am

trambulinaSportul este activitatea prin care oferim corpului o doza de energie si il mentinem in formaintr-un mod sanatos. Alegerea aparatelor potrivite pentru a face miscare reprezinta o mare provocare, deoarece fiecare persoana are nevoi diferite. O modalitate distractiva de a face miscare este utilizarea trambulinei cu care nu numai ca ne vom intretine corpul frumos, insane vom si distra in acelasi timp.

Placerea de a face sport cu ajutorultrambulinei fitness

Trambulina este ideala pentru antrenamentele fitness si cardio. Aceasta poate fi utilizata de o singura persoana, care poate exercita sarituri variate pentru un antrenament versatil.Dispune de o suprafata elastica care permite usurintain utilizare si executarea unor sarituri simple sau complexe. In plus nu ve lasa sa ne plictisim si vom avea in permanenta zambetul pe buze, datorita distractiei garantate de acest aparat.Datorita versatilitatii sale, antrenamentul la trambulina este o adevarata placere. Exista atat trambuline pentru exterior, cat si fitness, astfel incat puteti alege varianta care este potrivita pentru dumneavoastra sau copilul dumneavoastra.

Trambulina fitness sau de exterior?

Dacaiti plac activitatile distractive si cauti in permanenta noi oportunitati de distractie alaturi de prieteni, este momentul saincerci trambulinele. Trambulina este aparatul ideal care iti schimba starea fizicasi psihicainca de la prima utilizare. Aceasta poate fi de mai multe tipuri, pentru fitness sau pentru exterior.

Trambulinelesunt acelea care iti pot garanta distractia la fiecare antrenament. Este bine sa verifici in prealabil greutatea maxima suportata, care difera de la un model la altul. La sala de fitness sau acasa, poti invata cu usurinta cum sa o utilizezi si in timp vei invata saiti mentii echilibrul constant. Iti recomandam trambulina inSPORTline, un accesoriu care ar trebui sa fie nelipsit daca esti un adept al miscarii constante, pentru o stare de bine.

Trambulina de exterior

Aceasta este perfecta ca si trambulina copii, mai ales ca cei mici sunt activi si au nevoie mereu de activitati educative sau sportive care sa le consume energia intr-un mod benefic. O modalitate distractiva, dar in acelasi timp si benefica asupra organismului este reprezentata de trambulina de exterior. Cu siguranta, trambulina exterior va fi indragitain scurt timp de orice copil dornic de a descoperi noi modalitati de distractie. Cu acest aparat veti mentine atentia micutului intr-un singur loc, pentru mult timp. Aceasta trambulina este construita special pentru copii, cu scopul de a le oferi o noua metoda de a se distra, intr-un mod sanatos. Trambulina de exterior poate fi integrata cu succes in programul lor zilnic de joacasi ii invita nu doar la distractie, dar si la activitate sportiva. Daca ai achizitiona o trambulina penru micutul tau nu uita si de accesorii.

Trambulina fitness

Desi practici un sport sau frecventezi sala de fitness, utilizarea trambulinei reprezinta un mod foarte distractiv, dar in acelasi timp, foarte util in a face miscare si a slabi sau a depune masa musculara fara sa mai depui atat de mult efort. Este imposibil sa executi sariturile la trambulina fitness fara un zambet larg pe fata. Si cel mai bun lucru este ca poti lucra acasa sau in aer liber, in timp ce asculti muzica sau te uiti la televizor.Poti opta atat pentru un antrenament moderat, 10-15 minute de sarituri in fiecare zi, cat si pentru un antrenament intens de 25-30 de minute care te va ajuta sa iti atingi ritmul cardiac maxim. O valoare din care deriva foarte multe avantaje, de la arderea kilogramelor in plus, pana la incetinirea procesului de imbatranire. Sariturile la trambulina pot fi in orice moment o alternativa a antrenamentului de la sala sau a sedintei de jogging din parc. Aceste exercitii imbunatatesc postura, echilibrul, coordonarea, capacitatea cognitiva, ajuta la eliminarea toxinelor din corp, protejeaza impotriva bolilor de inima, scad valoarea colesterolului si a trigliceridelor si iti tonifica corpul.

Beneficii imediate asupra corpului

Trambulina fitness prezinta numeroase beneficii asupra sistemului nostru fizic si psihic. Pe langa faptul ca ne mentine in formasi ne ajuta sa slabim sanatos, trambulina pune intreg corpul in miscare.Antrenamentul pe acest tip de aparat influenteaza pozitiv sistemul nervos si asigura bunadispozitie pe toata durata antrenamentului. Datorita trambulinei fitness, activitatea celulelor este stimulatasi acestea devin din ce in ce mai active.Exercitiile la acest tip de aparat imbunatatesc postura, echilibrul, coordonarea si capacitatea cognitiva. De asemenea, ajuta la eliminarea toxinelor din corp, protejeazaimpotriva bolilor de inima, scad valoarea colesterolului si a trigliceridelor.

0 Comentarii

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment