Trucuri pentru a depozita hainele in saci vidat parfumati

In Diverse la December 4, 2018 at 7:50 am

poza7Schimbarea sezonului este un moment dificil pentru toata lumea, dar hainele de iarna, paturile si pilotele trebuie sa ofere spatiu pentru a face loc imbracamintei de sezon. Norocul este ca putem recurge la saci vidat parfumati care ne permit sa putem pune totul in ordine si intr-un spatiu mic. Doar urmati cateva sfaturi simple, iar vidul va deveni intotdeauna aliatul vostru.

Spatiile din case sunt restrictionate din ce in ce mai mult si chiar si cei care sunt destul de norocosi sa aiba un dulap atat de mare incat sa poata gazdui totul, au nevoie de o metoda de a pastra ordinea. Paturi, pilote si imbracaminte groasa si multe altele, pot fi ordonate intr-o maniera perfecta, astfel incat sa le tinem departe nu numai de aglomeratia inutila, ci si de praf si mirosuri neplacute.

Trucuri pentru a depozita hainele in saci vidat parfumati

Schimbarile sezoniere sunt o povara pentru multe gospodine. Dar, datorita sacilor de economisire a spatiului, puteti stoca totul fara a aglomera garderoba cu o multime de haine.

Primul aspect care trebuie evaluat sunt dimensiunile, care trebuie alese in functie de nevoile noastre. De asemenea, depinde de dimensiunea mobilierului unde ii vom depozita: daca nu aveti prea mult spatiu disponibil, optati pentru un model mai mic.

Sacii vidati sunt capabili sa reduca dezordinea articolelor de imbracaminte si sa va ajute sa le aranjati mai bine acasa. De asemenea, le protejeaza de praf, mirosuri neplacute, mucegai, insecte, etc.

Cum alegem cei mai buni saci vidati

Cei care nu au un spatiu de depozitare foarte mare, stiu cat de greu este sa gaseasca spatiu pentru multe elemente. Momentul tranzitiei de la frig la cald sau invers, este intotdeauna destul de dificil. Solutia? Saci vidat parfumati, adica recipiente din plastic echipate cu o supapa care va permit sa economisiti cu pana la 75% spatiu in gospodarie. Acest produs este potrivit pentru toate articolele de imbracaminte, de la pulovere simple pana la plapumi, care nu fac altceva decat sa ocupe un loc excesiv in dulap.

Pret saci de vidat

Pretul acestor articole nu este mare, dar variaza in functie de cantitatea de bucati si dimensiunea aleasa: daca doriti sa economisiti si mai mult, alegeti saci vidati care vor gazdui mai multe articole. Luati intotdeauna in considerare marimile articolelor de imbracaminte care trebuie pastrate, deoarece o camasa de vara va ocupa cu siguranta mai putin spatiu decat o pilota de iarna. In acest fel, veti putea recupera o multime de spatiu si nu trebuie sa renuntati la elementul dvs. preferat.

Cum functioneaza ambalarea hainelor in vid

Utilizarea sacilor de economisire a spatiului este intr-adevar la indemana tuturor: tot ce aveti nevoie este un aspirator suficient de puternic. Aceste produse sunt, de fapt, echipate cu o supapa in care se introduce tubul aspiratorului pentru a aspira tot aerul din sac.

Nu folositi o viteza de aspirare mare pentru a nu provoca traume sacului si pentru a nu se rupe din cauza presiunii excesive. Odata ce aspiratia s-a terminat, inchideti pur si simplu supapa pentru a mentine vidul pana cand intentionati sa scoateti din nou hainele.

Pentru a fi siguri ca se vor pastra intacte pana la sezonul urmator, este foarte important sa le introduceti complet uscate.

Atunci cand cumparati, asigurati-va ca materialul de etansare utilizat si calitatea supapei sunt bune, deoarece acestea trebuie sa fie capabile sa functioneze corect si sa nu piarda aerul odata cu trecerea timpului.

Folositi saci vidat parfumati atunci cand calatoriti

Pe piata puteti gasi diferite modele disponibile, capabile sa va ajute sa pastrati articolele de imbracaminte mai compacte. O astfel de solutie este foarte utila atunci cand calatoriti, mai ales cand trebuie sa fiti departe de casa pentru o perioada lunga de timp.

In sacii de economisire a spatiului, de fapt, este posibila stivuirea diferitelor articole de imbracaminte, care vor ocupa astfel un spatiu mai mic. Marele avantaj consta, de asemenea, in faptul ca, daca sunt bine pliate, articolele de imbracaminte nu se vor sifona. Cumparati online saci de vidat – Ioanashop.ro – cei mai buni saci de vidat haine.

Folositi saci vidat parfumati atunci cand va mutati

Planificati o mutare si vedeti ca exista mai multe lucruri de impachetat? Credeti ca nu mai aveti spatiu? Solutia perfecta pentru a va transporta hainele si textilele dintr-o miscare, este utilizarea de saci vidat parfumat pentru haine. Cu ei castigati mult spatiu; In plus, ei sunt foarte usor de utilizat si accesibili.

0 Comentarii

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment