3 motive pentru care sa porti pantofi aurii vara asta

Cu toata oferta de pantofi si cizme de vara prezenta anul acesta in magazinele din Shopping Center-uri si pe motoarele de cautare online, este extrem de greu de ales culoarea, forma si modelul potrivit care sa fie in pas cu moda, dar fara a deveni generic si lipsit de personalitate. Secretul consta in cumpararea unor modele de pantofi care sa fie la moda, dar in acelasi timp sa reprezinte personalitatea fiecaruia si sa abia acea doza de neasteptat care poate face dintr-un look banal, un look care intoarce privirile. O pereche de pantofi aurii are intocmai acest efect.

De ce auriu?

Auriu pentru ca este vara, iar aceasta este una dintre putinele culori care duc cu gandul la vara, soare, petreceri si plimbari pe faleza aproape in orice moment al anului. Iar desi auriul este culoarea soarelui si a verii, aceasta culoare reuseste sa pastreze acea eleganta subtila, nefiind limitat doar pentru tinutele de vacanta. O pereche de pantofi aurii de calitate, cu o forma frumoasa, potrivita piciorului si conformatiei fiecareia poate face minuni.

1. Auriul este o culoare neutra – desi este indraznet, auriul ramane totusi in spectrul culorilor neutre si ca atare o pereche de pantofi sau de cizme de vara aurii se pot combina cu aproape orice culoare, limita este doar imaginatia si bunul gust al fiecaruia. Dintre toate neutrele disponibile, auriul este cel mai potrivit pentru vara, nu este nici pe atat de sobru pe cat este nergul, nici prea contrastant precum albul si nici sters precum unele nuante de bej. In mod special pentru o tinuta de seara, in combinatie cu negru, alb sau chiar o serie de culori vii, o pereche de pantofi aurii pot arata extraordinar.

2. Auriul merge perfect cu bronzul din vacanta – culoarea pielii bronzate de vant si soare pe timpul verii este scoasa perfect in evidenta de o pereche de pantofi sau cizme de vara de culoarea soarelui. Daca persoana care poarta pantofii are si o culoare deschisa, blonda a parului, atunci chiar si cea mai simpla pereche de sandale aurii vor aduce cu siguranta marea si soarele in mintea privitorilor.

3. Auriul inseamna stil si eleganta – o rochita de vara chic poate deveni instantaneu o tinuta eleganta adaugand o pereche de pantofi aurii. Este exact efectul pe care il au pantofii negrii pe timp de iarna, cu diferenta ca vara negrul poate parea un pic prea sobru, ca si cum ar fi rupt din alt peisaj, nepotrivit cu atmosfera vesela de vara si de vacanta.

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *