Cum va fi vremea in martie 2021?

In general, in primele 14 zile ale lunii martie vor exista 3 zile de zapada si un total de 3.1mm de zapada.

Sambata, 6 martie – zapada de 1.4mm;
Duminica, 7 martie – zapada de 2.66mm;
Luni, 8 martie – 0,1 mm;

Temperatura in Romania in luna martie va fi incredibil de rece cu temperaturi cuprinse intre 4 grade Celsius si 12 grade Celsius. Drept urmare, recomandarea noastra este sa va imbracati bine si sa nu dati inca ghetele pe pantofii de primavara.

Ne putem astepta la perioade destul de dese de ploaie in prima jumatate a lunii martie. Vor fi aproximativ 8-15 zile de ploaie, ceea ce inseamna ca cizmele de cauciuc iti vor fi extrem de utile si umbrela in aceasta luna in care fara indoiala nu va fi seceta.

Romania, dupa cum spuneam mai sus, se poate astepta la cateva zile de zapada. Per ansamblu, previziunile sunt mai degraba moderate. Nu este recomandat sa renuntam la hainele de iarna. Previziunile noastre meteorologice iti pot oferi o idee cu privire la ce ne asteapta din punct de vedere meteorologic in luna martie.

Abia spre sfarsitul lunii temperaturile mai urca putin, valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice acestui interval, in mare parte din tara. Cele mai reci regiuni in aceasta perioada vor fi zonele montane bineinteles. In principalele regiuni ale tarii va ploua foarte putin, in vestul tarii in special, asa ca, daca va doriti sa profitati de temperaturile din aceasta perioada si sa faceti o excursie relaxanta la munte acum este cel mai potrivit moment.

Dupa cum spuneam, la sfarsit de martie vremea incepe sa se incalzeasca, media valorilor zilnice se va situa usor peste cele specifice acestei perioade. Vantul va sufla moderat, spre deloc, cantitatile de ploi fiind normale pentru aceasta perioada a anului.

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *