Accesorii evenimente – Marturii botez si nunta

Nunta si botezul sunt doua momente magice in viata fiecaruia dintre noi, momente ce ne dorim sa fie unice si sa ramana vii in amintirea noastra si a invitatilor pentru o perioada cat mai lunga de timp. Din acest motiv organizarea lor trebuie facuta din timp si cu maxima responsabilitate deoarece fiecare detaliu conteaza. Ca in multe alte situatii, si aici accesoriile sunt cele care dau culoare si rafinament unei nunti sau unui botez.

Pentru ca o nunta sa iasa perfect trebuie ca si accesoriile sa se ridice la nivelul dorit. Sunt doua tipuri de accesorii: accesoriile de nunta si accesoriile miresei. Pe langa rochia miresei care este elementul central si asupra careia se abat privirile majoritatii invitatiilor, accesoriile miresei sunt cele care intregesc si dau savoare acestei imagini idilice a miresei. La accesorii mireasa includem: poseta, pantofii, jarteaua, diademele si accesoriile pentru par, bijuteriile miresei etc. Toate acestea trebuie alese cu grija pentru a fi in concordanta cu rochia si celelalte accesorii.

La botez, traditia spune sa oferi invitatilor un cadou care sa aminteasca de bebelus si de petrecerea data in cinstea crestinarii lui. Printre marturii botez putem aminti: rame foto, semne de carte, brelocuri, iconite, lumanari, marturii din portelan etc.

Marturia de botez este un cadou simbolic oferit mesenilor pentru a le multumi ca au fost de noi la acest eveniment important din viata noastra. Deasemenea, acesta poate fi si un cadou practic, invitatii amintindu-si de bebelus ori de cate ori il folosesc. Cadouri simbolice pot fi oferite si nuntasilor, acestea numindu-se marturii de nunta.

Vezi si:  Tendințe design birouri în 2024 pe care merită să le afli

Indiferent de natura evenimentului, nunta sau botez, aceste marturii sunt un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din agenda organizarii si care vor fi alese cu grija pentru a fi in ton cu tematica nuntii sau botezului. Ca si concluzie, accesoriile unui eveniment sunt indispensabile in cazul in care dorim ca totul sa fie perfect.

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *