Anuntul asteptat de milioane de jucatori

Loteria Romana a anuntat ca a decis urgentarea demersurilor de implementare a jocurilor loto online, in contextul actualei crize provocate de pandemia cu coronavirus. Toate agentiile din tara au fost inchise incepand cu data de 18 martie.

Oficialii companiei au tinut sa sublinieze faptul ca deja au inceput sa colaboreze cu Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei pentru a implementa, in cel mai scurt timp cu putinta, jocurile loto online.

In contextul actualei crize sanitare si economice provocate de pandemia cu coronavirus, cu consecinte importante asupra intregii economii romanesti si nu numai, Loteria Romana considera ca este imperios necesar sa se urgenteze implementarea jocurilor loto online, un proiect care deja facea parte din strategia managementului actual al companiei inca dinaintea inceperii acestei situatii fara precedent.

Intr-un comunicat emis de Loteria Romana se specifica faptul ca urmeaza sa se implementeze un proiect asteptat de milioane de jucatori de la noi din tara si de a carui reusita depinde, in mare masura, redresarea uneia din cele mai importante companii la nivel national, dupa aceasta criza care afecteaza numeroase domenii de activitate. Impreuna cu echipa de specialisti si colaboratori din cadrul Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei, presedintele companiei, Sabin Sarmas, este convins de faptul ca acest proiect va fi o reusita.

Reprezentantii companiei au mai declarat faptul ca aceasta implementare a jocurilor online este deja in discutie de mai multa vreme, inainte de aceasta pandemie care face ravagii, fiind unul din cele mai importante obiective ale companiei pe acest an. Introducerea acestei modalitati de participare la jocurile loto online este cu siguranta o facilitate asteptata de multa lume, de toti jucatorii.

Vezi si:  Anuntul Loto 6 din 49 valabil si pentru Joia Mare

Numai putin de 1900 de agentii ale Loteriei Romane sunt inchise din 18 martie dar si 14.000 de case de pariuri si 15.000 de agentii cu « pacanele ».

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *