Anuntul Loto 6 din 49 valabil si pentru Joia Mare

In perioada urmatoare, Loteria Romana si-a exprimat dorinta de a implementa in perioada imediat urmatoare jocurile loto online. De altfel, pe site-ul oficial al Loteriei Romane este postat un mesaj mai mult decat optimist, optimism de care avem nevoie cu totii in aceasta perioada dificila. Acest mesaj suna cam asa : In curand vom fi la un click distanta.

Loteria Romana se afla in stransa colaborare cu Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei pentru a se implementa, cat mai repede cu putinta, jocurile loto online.

Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei functioneaza drept structura cu personalitate juridica in cadrul aparatului de lucru al Guvernului dupa cum se arata printr-un comunicat de presa.

Trageri suspendate de aproape o luna. Pe data de 18 aprilie va fi o luna de cand Loteria Romana a anuntat ca isi suspenda temporar activitatea din cauza pandemiei cu coronavirus. Plata castigurilor a fost suspendata in egala masura.

Agentiile loto din intreaga tara sunt inchise deci incepand cu data de 18 martie 2020. Plata castigurilor a fost suspendata pentru o perioada nedeterminata, incepand cu data de 25 martie. Termenele prevazute pentru ridicarea castigurilor conform regulamentului (90 de zile incepand cu data tragerii) respectiv pentru restituirea sumelor jucate pentru alte concursuri din cadrul Loteriei nu mai curg, urmand sa se reia odata cu reinceperea activitatii, nu se stie pentru moment cand se va intampla acest lucru.

Decizia de inchidere a tuturor agentiilor Loto din tara a fost luata ca urmare a masurilor restrictive dispuse de autoritati cu scopul de a se diminua propagarea infectiei cu coronavirus. Sunt permise doar deplasarile de stricta necesitate. Ramane sa asteptam o data oficiala pentru a putea juca loto online.

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *