Army of the Dead: cine este Nora Arnedezer frantuzoaica din filmu lui Zack Snyder?

Filmul cu zombii al lui Zack Snyder, Army of the Dead este disponibil pe Netflix incepand cu data de 21 mai. Si, printre personajele principale o regasim pe frantuzoaica Nora Arnedezer care a reusit sa se faca remarcata.

Asteptat de mai multe luni, filmul lui Zack Snyder este in sfarsit disponibil, incepand cu 21 mai pe Netflix. complet eliberat de sub jugul Warner Bros si sprijinit de un buget considerabil, realizatorul a reusit sa lase frau liber imaginatiei pentru a reinventa figura zombiilor.

In filmul lui Zack Snyder mortii vii sunt inteligenti, sunt organizati si, cel mai important, extrem de rapizi. Instalati intr-un Las Vegas devastat, se supun unei societati conduse de un sef zombie: carismaticul Zeus, insotit de regina sa. Un grup de mercenari vor ramane captivi in mijlocul hoardei de zombie in incercarea de a pune mana pe o suma de bani situata intr-un cazino.

Frantuzoaica Nora Arnedezer

Printre acesti mercenari o regasim pe Lilly, o razboinica badass care cunoaste la perfectie locul in care se afla mortii vii. Este vorba despre un personaj crucial deoarece ea este cea care ii ghideaza pe mercenari in interiorul orasului Las Vegas. Cunoaste foarte bine aceasta organizatie de zombie si stie sa le dejoace capcanele. Pentru a interpreta rolul lui Lilly Zack Snyder a apelat la ajutorul actritei de origine franceza Nora Arnedezer.

Nascuta la Paris in 1989, a debutat ca actrita in anul 2007 in filmul Les Deux Mondes. Apare mai apoi in R.I.S Police Scientifique si Commissaire Valence. Insa filmul in care reuseste sa se faca cu adevarat remarcata este Faubourg 36. In 2011 joaca in La Croisiere dupa care se imbarca spre Hollywood. In 2012 joaca in Maniac si The Words. A mai jucat in comedia franceza Fiston alaturi de Kev Adams. Am mai putut-o vedea in serialele americane Mozart in The Jungle, Riviera si Origin.