Aveți nevoie de o manichiură care să impresioneze?

Aveți nevoie de o manichiură care să impresionezeCele mai estetice și interesante manichiuri moderne sunt cele de tip gel UV, precum și manichiurile semipermanente.

Nu doar rezistența lor în timp este foarte apreciată de clienți. De asemenea, felul în care acestea arată, este cel mai important aspect. Pentru orice tip de ținută mai festivă, indiferent de natura evenimentului important, doar o manichiură modernă vă poate scoate mâinile și ținuta vestimentară, foarte bine în evidență.

Datorită succesului remarcabil pe care l-au avut aceste moderne metode de îngrijire a unghiilor, foarte multe saloane de NailArt s-au deschis astăzi în România. Este locul ideal pe care vi-l recomandăm, pentru a vă aranja unghiile într-un mod aparte.

Vreți să fiți în centrul atenției?

Nu este un lucru dificil, deloc! Îngrijirea mâinilor astăzi se poate face în foarte multe saloane profesionale. De asemenea, pe piața de profil din România există aceleași produse moderne care sunt folosite și în străinătate. Dacă aveți o anumită preferință și dacă doriți să arătați impecabil, inclusiv dumneavoastră puteți alege din ofertele magazinelor online produsele care vă plac cel mai mult. În felul acesta nu vă veți limita doar la oferta salonului unde vă faceți manichiura și pedichiura.

Evoqe.ro este un foarte important distribuitor de produse semiprofesionale și profesionale din România care pune la dispoziția persoanelor interesate, toate categoriile de produse necesare pentru realizarea unei manichiuri foarte moderne. Colecția de oje semipermanente este excelentă, gelurile pentru construcții sunt foarte performante, decorurile pentru unghii și tatuajele, precum și multe modele interesante de stampile unghii, sunt cele mai preferate produse.

Dacă administrați un salon de manichiură sau dacă dețineți în proprietate un centru de înfrumusețare unde sunt îngrijite și unghiile, atunci oferta este foarte potrivită și pentru dumneavoastră. Nu mai este nevoie să amintim un lucru pe care îl cunoașteți deja: cele mai frumoase manichiuri sunt cele în care sunt folosite produse fabricate de același producător!

Cu toate produsele incluse în oferta Evoqe.ro se lucrează foarte ușor și se obțin rezultate foarte bune. Clienții vor fi foarte mulțumiți și fericiți să descopere produse noi, frumoase și de foarte bună calitate în salonul dumneavoastră de manichiură.

Manichiuri pentru evenimente speciale

Pentru ocazii deosebite, vă recomandăm manichiurile semipermanente cu oje comercializate de distribuitorul Evoqe.ro. Mai ales modelele strălucitoare sunt foarte atractive. De asemenea, și modelele profesionale de oja tip Cat Eye sau 3D, ojele fosforescente sau ojele de culori intense pe care se pot realiza diferite picturi sau se pot aplica o mulțime de decoruri, pot constitui o soluție foarte potrivită pentru un eveniment important.

Oferta acestui magazin online interesant mai include și produse pentru manichiuri clasice, tip French sau manichiuri cu oje nude. Prețurile produselor sunt foarte bune, în acest moment există și foarte multe produse la reducere.