Bloody Milkshake, un “John Wick” in varianta feminina

Printre cele mai recente filme lansate la cinema se numara Bloody Milkshake, un film care ne poarta pe urmele unei asasine platite, urmarite fara incetare de asasini periculosi si care nu are de ales decat sa riposteze pentru a supravietui. Rezultatul este unul sangeros si amuzant deopotriva.

Despre ce este vorba?

Sam (Karen Gillan) este doar o adolescenta atunci cand mama sa Scarlet (Lena headey), o ucigasa platita cu experienta, decide sa o abandoneze. 15 ani mai tarziu, Sam a urmat-o pe mama sa si a devenit si ea o ucigasa platita. Insa, atunci cand decide sa o salveze pe micuta Emily declanseaza haosul. Cu o turma de ucigasi periculosi pe urmele sale, va trebui sa lupte pentru a supravietui. Scopul sau este acela de a o gasi pe mama sa si pe fostii sai acoliti deoarece este singura in masura sa o ajute. Asta daca va dori acest lucru, bineinteles…

In privinta scenariului, Bloody Milkshake este un film clasic insa, per ansamblu, este departe de a fi fad. Chiar din contra. Cu o latura pop si extrem de colorata, scenele de actiune sunt coregrafiate intr-un mod superb. Realizarea semnata Navot Papushado este frumoasa, ducandu-ne uneori cu gandul la un veritabil western.

Pe langa violenta care ne duce cu gandul la John Wick, reusita filmului se bazeaza si pe umorul ultra prezent in dialoguri si in numeroase situatii. Putem da ca exemplu o scena din spital in care Sam, cu bratele paralizate infrunta trei ucigasi. Rezultatul este pur si simplu amuzant.

Pe scurt, Bloody Milkshake este un film reusit care se degusta intr-o seara, instalati confortabil pe canapea, cu un bol de popcorn alaturi. Cu siguranta este un film care te va impresiona deoarece interpretarea lui Karen Gillan este pur si simplu excelenta. Pe langa Karen Gillan, celelalte actrite badass sunt extrem de convingatoare. Un milkshake sangeros pur si simplu excelent.