Care este culoarea anului 2024 si cum o integrezi in decorul casei tale?

Votata „Culoarea Pantone a anului 2024”, Peach Fuzz 13-1023 este mult mai mult decat o culoare. Pentru expertii care o stabilesc in fiecare an, culoarea Pantone a anului este mai degraba un raspuns la starea generala de spirit, un raspuns la nevoile noastre …

Moale si catifelata, Peach Fuzz 13-1023 este culoarea Pantone a anului

Peach Fuzz 13-1023 creeaza o ambianta primitoare. Fie ca este vorba de un perete vopsit, de un decor interior sau de o aparitie subtila intr-un model, Peach Fuzz 13-1023 confera o prezenta reconfortanta celor mai individuale lumi ale noastre, evocand sentimente de caldura blanda.

Prin reorientarea prioritatilor noastre in conformitate cu valorile noastre fundamentale, ne concentram pe sanatate si bunastare, atat mentala, cat si fizica, si pretuim ceea ce este special: caldura si confortul de a petrece timp cu prietenii si familia sau pur si simplu de a ne lua un moment pentru noi insine”, explica expertii Pantone. In acest sens, am dorit sa ne orientam catre o culoare care sa sublinieze importanta comunitatii si a unirii”. Pentru ei, Peach Fuzz 13-1023 exprima:

dorinta de apropiere fata de cei dragi,

bucuria pe care o simtim atunci cand ne permitem sa ascultam si sa ne bucuram de un moment de calm si de singuratate,

Este o culoare reconfortanta care transmite un mesaj de compasiune si empatie… care poate chiar „trezi un sentiment de tactilitate”.

Cum poti folosi Peach Fuzz in casa ta?

Daca exista un domeniu in care ne place sa ne inspiram din culorile alese de experti acela ste designul interior! Si exista ceva pentru toata lumea: de la cei care sunt gata sa vopseasca o camera intreaga pana la cei care opteaza pentru adaugarea unor mici stropi de culoare, aveti de unde alege! Sfatul nostru? Opteaza pentru mici atingeri si pentru textile in culoarea Peach Fuzz: perdele, lenjerie de pat si huse de perne sunt tot ce iti trebuie pentru a adopta aceasta tendinta… fara sa faci o gaura in buget. Dar daca esti in plina renovare, poti fi si mai indrazneata! La urma urmei, Peach Fuzzz 13-1023 este o culoare reconfortanta, care evoca compasiunea si empatia, sentimente pozitive care pot fi adoptate pe termen lung! Un dormitor confortabil, o baie plina de vioiciune, un living confortabil …

Vezi si:  De ce sa alegi o masina sport?

Sursa: https://www.magazine-avantages.fr/comment-adopter-la-couleur-de-l-annee-chez-soi,196975.asp

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *