Care sunt cele mai bune laptopuri ale momentului?

Esti in cautarea unui laptop nou? MacBook, Surface, Dell, Asus…va ajutam in cele ce urmeaza sa va alegeti urmatorul laptop.

Daca esti in cautarea unui laptop la cel mai bun pret de pe piata te afli in cel mai potrivit loc. In acest articol nu vei gasi doar laptopuri din gama premium ci si laptopuri la preturi acceptabile, cu caracteristici bune. De notat este faptul ca in acest articol nu vei gasi laptopuri gaming deoarece acestea din urma au dreptul la propriul lor articol.

Asus Expertbook B9450. Asus Expertbook B9450 este poate cel mai bun laptop ultra portabil propus in ziua de azi pe piata. Ecranul este de 14 inchi, Full HD (mat, pentru a se evita reflexiile) si configuratia de baza integreaza un procesor Intel Core i5- 4,2Ghz in modul Turbo sprijinit de 16 GB RAM si de 512 GB stocare interna.

Carcasa din magneziu-lithium este extrem de frumoasa, cantareste mai putin de un kilogram. Autonomia este extrem de generoasa, de 12 ore.

DELL XPS 13 9310. De-a lungul vremii, gama XPS de la Dell a stiut sa se impuna drept o referinta pe segmentul laptopurilor ultrabook. Este de altfel perceputa drept o concurenta serioasa pentru laptopul mai popular, MacBook Air. Ca de obicei, Dell isi actualizeaza carcasa pentru a putea profita de cele mai recente procesoare de la Intel Core i5 “Tiker Lake”, generatia 11. Ecranul este de 13 inchi IPS Full HD+ Infinity Edge.

Apple MacBook Air 2020. Daca preferi macOS in detrimentul Windows, alegerea cea mai potrivita este popularul Apple MacBook Air 2020. Best-seller-ul de la Apple a fost imbunatatit cu o versiune noua, tastatura este noua, procesorul este actualizat si stocarea este de 256 GB. Carcasa este din aluminiu si greutatea este de 1,29 kg. La fel ca multe alte modele oferite de Apple, avem cititorul de amprente digitale care permite deblocarea PC-ului.