Catalog frizuri moderne 2013 pentru femei si barbati

Cu toate ne gandim la cele mai frumoase coafuri posibile, ne imaginam stiluri deosebite si ne gandim cu o oarecare invidie la starurile care pasesc pe covorul rosu frumoase si pline de stralucire. Stilistii ne spun ca in aceasta vara insa, tunsorile sunt la moda in schimb, mai usor de realizat si mai ieftine dar, in acelasi timp la fel de frumoase. Asigura-te ca vei face senzatie in aceasta vara oriunde vei merge si ca vei starni invidia celorlalte femei cu una dintre aceste tunsori:

Breton XL: Iti place parul intins? Pentru aceasta frizura se foloseste o lotiune de intindere a parului si va fi uscat intins cu ajutorul unei perii rotunde mari. Apoi ciufuleste usor parul cu degetele.

Bob lejer: O alta frizura la moda in aceasta vara este bobul lejer cu breton. Este important ca pe lateral sa fie usor in trepte. Pentru acest look, parul umed este pus pe bigudiuri mari si dupa uscare este pieptana cu degetele.

Breton franjurat: Pentru un look mai soft, puteti opta pentru aceasta frizura cu Breton usor rotunjit dar scaritat, cu contururi franjurate. Volumul il veti da folosind putina spuma de par si o perie de par rotunda. O frizura care are in acelasi timp si volum si flexibilitate si pentru care nu trebuie sa va deplasati la coafor.

Chignon-ul: Cocul chignon este frumos si elegant si a fost purtat inca din secolul al 19-lea – este cel mai potrivit pentru parul gros de lungime medie. Este deja un clasic al coafurilor de gala care se poate face si acasa. Parul se prinde intr-o coada de cal, se tapeaza usor coada, iar varful se prinde cu inca un elastic, coada se indoaie spre interior, si se prind cele doua elastice cu o clama. La sfarsit, parul se desface ca un evantai, si se fixeaza bine cu agrafe de par.

Anii 1980 din nou la moda: Daca sunteti nostalgice, puteti opta pentru o frizura specifica anilor 1980. Uscati parul cu ajutorul unei perii rotunde dupa care il puteti ondula pentru a-I conferi un maxim de volum cu ajutorul unei placi de coafat.

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *