Ce este aplicatia Wordfeud

O noua aplicatie Android isi face aparitia. Aceasta din urma este bazata pe un joc de gandire si este special conceputa pentru tineri. Iata tot ce trebuie sa stii despre Wordfeud.

Ce este Wordfeud?

Wordfeud este noua aplicatie Android care iti permite sa joci un joc de tip Scrabble cu un prieten sau cu un adversar aleatoriu. Odata aplicatia deschisa, ti se cere adresa de email dupa care sa selectezi un nume de utilizator. Crearea unui profil le va permite prietenilor sa te caute pentru a incepe un joc nou. Odata ce profilul tau este configurat, poti invita un utilizator prin intermediul numelui de utilizator. Sau poti cauta un adversar aleatoriu. Astfel, chiar daca niciunul din prietenii tai nu dispune de un dispozitiv Android, poti, cu toate acestea, sa profiti de aceasta aplicatie superba.

Cum functioneaza?

In momentul in care aplicatia este lansata, te va trimite la lista cu jocuri care afiseaza progresul efectuat in cadrul tuturor jocurilor actuale. Va arata cine a actionat ultima data, ce cuvant a folosit si cate puncte a marcat. Poti selecta orice joc de pe lista pentru a vedea tabelul, sa faci o anumita miscare sau sa trimiti un mesaj utilizatorului dorit.

Prin intermediul optiunilor principale, poti activa notificarile push pentru a sti pe ce loc te afli in cadrul turneului. Jocul este alimentat de publicitate, are, drept urmare, un pret de 0,00 dolari in schimbul urmaririi a catorva anunturi intre jocuri. Fie cauti sa pierzi timpul atunci cand te plictisesti, fie iti doresti sa incerci ceva nou, Wordfeud este cel mai potrivit.

Worfeud pe scurt:

• Alege sa joci impreuna cu prietenii tai sau sa fii asociat cu adversarii aleatori
• Joaca in numai putin de 30 de jocuri simultane
• Ai la dispozitie o optiune de bord aleatoriu pentru a amesteca placile DL, DW, TL, TW
• Exista notificari push care te informeaza despre ultima miscare a adversarului
• Foloseste dicționare in limbi precum engleza, spaniola, franceza, olandeza, norvegiana, suedeza si daneza
• Discuti direct cu adversarii

Sursa: https://www.mediacritik.com/quest-lapplication-wordfeud/