Ce filme de Craciun poti urmari anul acesta pe Netflix?

Ce poate fi mai frumos decat un Craciun in compania Netflix pentru a petrece cele mai frumoase momente in familie sau cu prietenii? Cateva fursecuri, o patura groasa si un film bun si ai seara de Craciun perfecta.

A Christmas Prince: The royal wedding

Primul film de Craciun pe care nu ar trebui sa il ratezi este A Christmas Prince: The royal wedding, o comedie romantica realizata de catre John Schultz. Este un film lansat pe data de 30 noiembrie 2018. La un an de cand l-a ajutat pe Richard sa isi pastreze coroana, Amber isi planifica casatoria. Insa, gusturile sale mult prea simple, nu se incadreaza in protocolul regal care cere o nunta fastuoasa.

The Holidays Calendar

The Holidays Calendar este un film care face parte din filmele de Craciun de pe Netflix ce nu trebuiesc ratate. Este un film comic si romantic deopotriva, realizat de catre Bradley Walsh in anul 2018. Din 2 noiembrie 2018 este disponibil si pe Netflix.

O fotografa talentata mosteneste un calendar vechi care pare sa prezica viitorul…si sa ii arate cum poate sa isi gaseasca sufletul pereche.

Christmas Land

Christmas Land este un film care ii pune in scena pe Nikki Deloach, Luke MacFarlane si Maureen McCormick. Julie, o tanara din New-York, extrem de activa, mosteneste “Tara Craciunului”, o proprietate care se intinde pe mai multe hectare, dedicata in intregime Craciunului si creata in urma cu cativa ani de bunica sa.

Ajunsa la fata locului, Julie face cunostinta cu Tucker, un avocat ce are sarcina de a se ocupa de succesiune si promite sa vanda proprietatea unei persoane care va respecta spiritul acestui loc frumos. Este convinsa ca aceasta persoana este Mason insa, descopera la scurt timp ca acesta din urma are intentia de a face cu totul si cu totul altceva dupa ce pune mana pe proprietate…

Sursa: https://www.mediacritik.com/films-de-noel-netflix-6-films-de-noel-netflix-a-ne-pas-manquer/