Cea mai buna proteina izolata

Cea mai buna creatina pentru crestere in masa muscularaCu siguranta ca multi sportivi se intreaba care este cea mai buna proteina izolata. Raspunsul poate fi acesta: Dymatize ISO 100, care a fost declarata mai multi ani la rand, intre 2013 si 2017, proteina izolata a anului de catre site-ul BodyBuilding.com.

Ce este Dymatize ISO 100?

Acest produs, livrat de KiwiGym, este un izolat pur al celei mai bune proteine din zer absorbante, cu o compozitie izolata100%. Prezinta un avantaj foarte important in fata altor produse de acest tip si anume faptul ca are un profil foarte ridicat al aminoacizilor, cu un rol esential in recuperarea post-antrenament. Aceasta proteina, cu o compozitie unica, face ca produsul sa fie foarte eficient in reducerea grasimii corporale, dar si in dezvoltarea unei mase musculare pure, de calitate foarte buna.

Cum se utilizeaza?

Produsul nu contine gluten, zahar, grasimi sau colesterol si se prezinta sub forma de pudra. O doza are o greutate de 30-32 de grame si se dizolva intr-un pahar de pana la 215 ml de apa sau lapte, dupa preferinte. Se poate consuma inainte sau dupa antrenament. In functie de obiectivele stabilite, se pot consuma si doua doze pe zi.

De ce este cea mai buna proteina izolata?

ISO 100 Hydrolyzed este o combinatie de izolat proteic din zer hidrolizat si izolat proteic din zer. In cadrul hidrolizei enzimatice, proteinele din zer se descompun partial in lanturi de aminoacizi, iar acest lucru se reflecta in digerarea usoara a produsului. Nu mai putin de 78 de grame de proteine se regasesc in 100 de grame de produs, ceea ce inseamna forta si determinare pentru sportivi de a-si lucra grupele de muschi, astfel incat sa ajunga la obiectivele stabilite. In acelasi timp in care muschii sunt evidentiati armonios, greutatea corporala ramane scazuta. De asemenea, consumul de proteine este foarte util in refacerea musculare si asigurarea unei balante pozitive de azot atunci cand antrenamentele sunt intense.

Este potrivit si in cazul dietelor care sunt sarace in carbohidrati. Pentru ca se dizolva rapid, are o formula pura si nu contine lactoza, ISO 100 este una dintre cele mai usor de asimilat si digerat formule proteice.