Cele mai asteptate jocuri video in 2022 deja disponbiile la precomanda

Dupa un an destul de incarcat in universul gaming, 2022 se anunta a fi un an la fel de bogat in jocuri video noi, ne va permite sa descoperim o multime de jocuri. Iata care sunt cele mai asteptate jocuri ale anului 2022, deja disponibile la precomanda pentru a beneficia de un pret redus inainte de lansarea oficiala.

Tom Clancy’s Rainbow Six: Extraction

La patru ani de la Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Ubisoft semneaza continuarea acestei saga cu Rainbow Six: Extraction. Outbreak spunea povestea unui parazit extraterestru extrem de straniu care a aterizat in New Mexic si care a contaminat oamenii, transformandu-i in monstri.

Daca timp de trei ani oamenii au reusit in mare masura sa controleze acest parazit, in cele din urma reuseste sa scape si au loc o multime de catastrofe. Jucatorul va incarna operatorul ce are o multime de misiuni de dus la bun sfarsit impreuna cu coechipierii.

Horizon- Forbidden West

Horizon- Forbidden West este un joc care va fi lansat pe PS4 si PS5 si se desfasoara intr-o lume maiestuoasa si periculoasa deopotriva. Jucatorul va intra in pielea lui Aloy, o vanatoare de masini care calatoreste in vestul american pentru a deslusi misterul unei plante rosii ciudate care ataca oamenii.

Elden Ring

Deja recompensat cu premiul pentru cel mai asteptat joc video al anului 2022, Elden Ring este un joc de actiune-RPG extrem de interesant, care se va bucura fara indoiala de succes in randul pasionatilor de jocuri. Asta deoarece este fructul unei colaborari dintre Hidetaka Miyazaki caruia ii datoram triologia Dark Soul si George R.R. Martin. Elden Ring ne scufunda, fara niciun fel de surpriza, intr-un univers dark fantasy in care, de-a lungul povestii, vom intalni personaje complexe care evolueaza in decoruri extraordinare.

Vezi si:  Xbox Series X: Care sunt jocurile gratuite in martie 2022? (Jocuri cu aur)

Lupte epice, monstri fantastici si peisaje care taie rasuflarea…intra si tu intr-o aventura bogata in senzatii tari.

 

Sursa: https://www.gqmagazine.fr/shopping/article/jeux-video-2022-disponibles-precommande

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *