Cele mai bune aplicatii gratuite pentru Android in 2021

Popularitatea Android consta in aplicatiile sale. Exista o multime de aplicatii Android. Oamenii le-au descarcat de miliarde de ori. Cateva din ele costa, altele sunt gratuite. De obicei, cele mai bune aplicatii costa cativa euro. Cu toate acestea, exista cateva optiuni incredibile care nu costa nimic. Iata care sunt cele mai bune aplicatii gratuite pentru Android in 2021.

AppLock. AppLock este una din cele mai bune aplicatii gratuite pentru Android care propune numeroase optiuni. Poti plati pentru aceasta aplicatie, sa obtii functionalitati premium, fara publicitate. Sau, daca nu te deranjeaza publicitatea, o poti instala in mod gratuit. Alegerea iti apartine. Aplicatia in sine este o aplicatie simpla insa puternica care iti permite sa deblochezi aplicatiile cu ajutorul unor parole. Este o aplicatie geniala daca ai colocatari curiosi, copii sau daca vrei ceva mai deosebit.

BlueMail. BlueMail este una din cele mai bune aplicatii Android gratuite pentru mail. Design-ul sau simplu iti permite sa iti pastrezi mail-urile online. Exista numeroase functii inteligente precum blocarea notificarilor la anumite ore pentru a-ti personaliza experienta.

Gboard. Gboard este aplicatia tastatura oficiala de la Google. Este vorba despre o tastatura simpla. Exista gesturi, teme lejere, tipuri de voce, un suport GIF, etc. Functia sa unica este cautarea Google integrata care iti permite sa efectuezi o cautare pe Web fara sa parasesti tastatura sau aplicatia in care te afli. Este eficienta, simpla si 100% gratuita.

Google Drive. Google Drive este un grup de aplicatii direct integrate in Google Drive. Aplicatiile includ Google Docs, Google Slides, Google Sheets, Google Photos si Google Keep precum si insasi aplicatia Google Drive. Aceste aplicatii se concentreaza in special pe o utilizare birotica pentru documente, foi de calcul dar si pentru luarea de notite, salvari ale pozelor sau stocarea tuturor fisierelor la care te poti gandi. Cea mai buna parte este ca sunt gratuite.