Cele mai bune browsere pe care poate nu le-ai explorat pana acum

Experienta de navigare pe Web este unul din cele mai importante aspecte pe Internet. Fie esti utilizator de Mozilla sau de Chrome sau preferi Internet Explorer 11/Edge, nu duci lipsa de optiuni in aceasta privinta. Iata cateva browsere pe care poate nu le-ai explorat inca.

Maxthon

Este vorba despre un navigator cu functia Cloud integrata. Maxthon beneficiaza de o conceptie unica, cu un dublu afisaj, care functioneaza pe Trident si WebKit. Functionalitatile Cloud oferte de Maxthon faciliteaza citirea si navigarea. Este un navigator care inca nu a reusit sa se impuna pe piata browserelor insa care contine proprietati si fnctionalitati care te vor impresiona cu adevarat.

Lunascape

Este vorba despre un navigator web specializat care iti permite sa comutezi intre cadrele WebKit, Trident si Chromium. Navigatorul Lunascape este considerat drept unul din cele mai bune si mai rapide navigatoare, fiind folosit de peste 20 de milioane de persoane in intreaga lume. Aplicatia propune o cautare rapida a cuvintelor si frazelor cu posibilitatea de a alege un element din meniul contextual.

Torch

Veritabila experienta de navigare Web se gaseste in spatele navigarii pe paginile statice. Serviciile de streaming video au o parte echitabila in experienta de navigare din ziua de azi. Torch este ideal deoarece se ocupa de descarcarea directa de pe torrent fara sa fie nevoie de aplicatii suplimentare. Torch Browser poate fi considerat un navigator social in care poti partaja orice pagina web si continutul acesteia direct pe contul social pe unul din site-urile de renume international. Si, in cele din urma, una din cele mai importante caracteristici, Torch Browser se caracterizeaza printr-un grad ridicat de protectie deoarece iti permite sa schimbi adresa IP direct din navigator fara sa fii nevoit sa folosesti aplicatii externe sau diferite servicii proxy.