Cele mai bune jocuri PS5 ce vor fi lansate in 2021

Esti curios ce jocuri vor fi disponibile incepand cu anul 2021? Iata cateva din acestea in randurile de mai jos. Am strans cativa din cei mai buni pretendenti, versiuni confirmate ale jocului de care suntem siguri ca sunt deja in pregatire.

Outriders
Data lansarii: vacanta 2020
Exclusivitate PS5: nu, va fi lansat in egala masura pe Xbox Series 5, PS4 si Xbox One;
Editor: Square Enix;
Jocul vine cu un ton mult mai granulat decat precedentele versiuni si ofera in egala masura un gameplay mai complet de urmarit. Jocul este in curs de dezvoltare si va fi lansat atat de Ps4 cat si pe PS5, chiar daca jucatorii de PS5 se pot astepta la o imbunatire a performantelor.

Hitman III
Data lansarii: ianuarie 2021
Exclusivitate PS5: nu
Editor IO: interactive
Dupa succesul lent cunoscut de IO cu Hitman si Hitman 2, acesta isi completeaza trilogia cu un al treilea opus care este absolut magnific. Trailerul aparut in mediul online ne arata locuri ambitioase, mult mai ambitioase decat tot ce am vazut pana in prezent in universul jocurilor video si acum avem mai mari sanse sa ne atingem obiectivele decat inainte.

Far Cry 6
Data lansarii: 18 februarie 2021
Exclusivitate PS5: nu
Editor: Ubisoft
Ultimul nascut al seriei Far Cry este pe drum si se pare ca va fi mai exploziv ca niciodata. Se deruleaza pe insula fictiva Yara, pe care o puteti vedea extrem de clar, este inspirata din Cuba si are un aer colorat si amuzant totodata, cu o gama larga de arme, vehicule si peisaje la care poti face apel.

Deathloop
Data lansarii: T2 2021
Exclusivitate PS5: nu, va fi disponibil in egala masura pe PC
Editor: Bethesda
Te asteapta o bucla temporala in stilul Groundhog Day, cu o multime de provocari de dus la bun sfarsit.