Comanda o usa de garaj si faci economii la energie – iti spunem cum sa reusesti asta, aici

Usa de garaj pare sa fie doar o necesitate. Adica sa acopere golul si eventual sa aiba mai multe puncte de inchidere. Adica sa fie sigura. Ce ai spune daca ai afla ca usa de garaj poate fi multifunctionala? Daca si tu ai un garaj alipit de constructia casei si trebuie sa alegi usa de garaj, iti spunem in randurile ce urmeaza de ce ar fi bine sa alegi varianta celor sectionale, de la Alexiana.

Usile sectionale pot izola termic si fonic

Daca esti pe punctul de a comanda o usa de garaj, este destul de mult probabil ca ai cercetat piata si ai comparat poate ofertele. Afla despre usile de garaj sectionale de la Alexiana Group sunt realizate din panouri elvetiene, de tip sandwich. Nu sunt usi simple, din otel, panourile sunt umplute cu spuma poliuretanica. Iata, deci, secretul efectului de izolare fonica si termica a acestor usi.

Imagineaza-ti ca inchizi garajul si dintr-o data e liniste. In privinta izolarii termice diferenta e sesizabila in timp si, poate mai mult in sezonul rece, in sensul in care facturile aferente incalzirii spatiului acestuia vor fi optimizate. Usa de garaj inchide foarte bine garajul si astfel sunt eliminate pierderile de caldura.

Ofertele sunt personalizate

Usa de garaj ar fi bine sa nu o alegi din randul celor standard. Cu siguranta ti-ai dori o culoare anume, nu are rost sa faci compromisuri. Alexiana este furnizorul care iti acorda atentie pana la cele mai mici detalii si personalizeaza ofertele. Aparte de faptul ca vei comanda in functie de anumite dimensiuni, poti alege culori si finisaje diverse, inclusiv pe cele care imita lemnul.

Cat despre functionalitatea acestor tipuri de usi de garaj, probabil stii deja, sunt cele care iti optimizeaza spatiul, raman paralele cu solul dupa deschidere. Asta inseamna ca ai toata suprafata din garaj, dar si cel din fata garajului liber. Deschiderea si inchiderea pot fi actiuni automate – vei avea telecomanda din dotare pentru asta, dar si acces prin aplicatia dedicata, cu ajutorul careia poti inchide/deschide usa de garaj chiar daca nu esti in fata sau in preajma acesteia.

Garantii extinse

Pentru orice comanda de usa sectionala de la acest furnizor ai parte de garantie extinsa. Standard, termenul este de doi ani. Cu revizii constante efectuate, poti prelungi garantia pana la 11 ani. Prima revizie este gratuita, iar astfel de beneficii sunt multiple. Sa spunem ca un avantaj este el insusi faptul ca alegi sa colaborezi cu un furnizor de prestanta?

Acum ca ai aflat de toate aceste avantaje, te vei bucura si sa afli ca poti comanda de la acest furnizor, indiferent de locatia ta. Poti comanda usi de garaj Sfantu Gheorghe sau in orice alt oras al tarii. Vei avea parte de aceleasi beneficii de client.

Detalii de interes pentru tine si o estimare a costului le poti afla din pagina oficiala, www.alexiana.ro.

Contact:

www.alexiana.ro

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *