Companii care asigura transport Romania-Germania ieftin, confortabil si sigur

Vacantele sau calatoriile de serviciu in Germania pot fi cu adevart confortabile daca este aleasa corect compania care ofera serviciile de transport Germania. Principalii operatori care realizeaza regulat curse catre Europa de Vest, pun la dispozitie pasagerilor autocare noi dotate cu cele mai performante sisteme si echipamente care fac placute cele aproximativ 48 de ore traseu. Clientii care aleg sa calatoreasca cu un autocar Romania Germania se pot bucura de numeroase avantaje: punct de plecare din orasul natal, soferi profesionisti care cunosc traseul, preturi decente pentru bilete, posibilitatea de a transporta bagaje de cala mari.

EuropaBus, YaniTravel si Mayer-Transport sunt cateva firme care ofera servicii de transport Romania Germania in cele mai sigure si placute conditii.

EuropaBus – 90% confort, 100%  siguranta, 100% seriozitate

Confortul pasagerilor este extrem de important pentru specialistii de la www.europabus.ro, astfel ca acestia au ales sa realizeze cursele de transport Germania  cu cele mai performante si mai apreciate autocare: Pletl. Aceste autoturisme destinate transportului de persoane sunt dotate cu adevarate inovatii tehnologice astfel incat, calatoria catre Europa de Vest este o placere. Pe langa dotarile standard – aer conditionat, sistem wireless, incalzire, scaune pliabile, suport pentru picioare, suport pentru brat, masuta retratabila, se regasesc si alte amanunte care cresc gradul de confort si siguranta: soferi experiementati si insotitoare de bord.

Pasagerii care aleg sa calatoreasca cu un autocar  EuropaBuss catre Germania se pot bucura de numeroase avantaje: puncte de plecare din marile orase ale tarii (astfel ca nu tebuie cheltuiti bani suplimentari pentru a se ajunge la statia de autocar), preturi rezonabile la bilete si taxe de bagaje incluse in costul biletelor, reduceri pentru copii, studenti, pensionari si grupuri. Calatoriile sunt mai confortabile pentru ca personalul companiei de transport este atent la necesitatile pasagerilor.

YaniTravel – calatorii rapide, fara incidente

Societatea YaniTravel are o experienta vasta in domeniul transportului de persoane. Reprezentantii companiei isi asigura clientii ca autocarele puse la dispozitie sunt printre cele mai performante si mai bine echipate cu elemente care sporesc gradul de confort pe parcursul calatoriei. Pasagerii pot alege sa fie luati de microbuzele companiei chiar din fata casei si lasati la adresa indicata din Germania. Plecarile se realizeaza din aproape toate orasele mari ale tarii. Clientii care aleg sa calatoreasca cu YaniTravel pot lua bagaje cu greutate maxima de 50 Kg. De reduceri substantiale se pot bucura clientii care aleg sa parcurga traaseul tur-retur, personele care calatoresc insotite de copii si grupurile mai mari.

 

Mayer-Transport- profesionalism si experienta

Operatorii companiei Mayer Travel asigura clientilor conditii desavarsite de calatorie catre Germania. Autocarele bine echipate, sunt factor important care cresc gradul de conforta in timpul sejurului. Scaunele sunt retractabile, iar distantele intre randuri sunt generoase, astfel ca pasagerii pot sta confortabil, fara sa resimta intens oboseala acumulata.

Siguranta este prioritara pentru operatori, de aceea toate cursele sunt realizate de soferi experimentati si responsabili. Taxele percepute de aceasta societate, sunt apreciate ca fiind reale, iar clientii se pot bucura de calatorii rapide si placute in cele mai bune conditii. Si operatorii Mayer-Transport, ofera preturi promotionale pentru copii, studenti si grupuri de persoane.

Category:

Related Posts