Cum este vremea miercuri 15 aprilie

Miercuri vremea se incalzeste usor, mai apar cativa nori sporadici dimineata in special in regiunile estice si sudice si s-ar putea sa picure putin. Vantul va sufla cu putere la munte insa va avea unele porniri si in partea de est.

In Baragan si in Dobrogea norii se aduna in special in prima parte a zilei si ploile isi fac aparitia doar sporadic. Spre amiaza norii se vor mai risipi, se va raci putin, temperaturile maxime nu vor depasi 16 grade.

In Moldova si in Muntenia este rece azi. Nu sunt anuntate ploi, norii se vor risipi incepand cu a doua parte a zilei si vantul va avea unele porniri. Temperaturile maxime sunt de 14-15 grade.

In nordul Transilvaniei si in Maramures vremea este ceva mai placuta. In zonele de deal, dimineata este posibil sa isi faca aparitia bruma. Temperaturile maxime nu vor depasi 13 grade, destul de putin pentru jmatatea lunii aprilie.

In Transilvania dimineata este rece si este posibil sa isi faca aparitia bruma. Se incalzeste treptat si la amiaza va fi peste tot soare si temperaturi comparabile cu cele de ieri. Si in Olternia avem o zi frumoasa cu mult soare. Maximele vor urca pana la 16 grade.

In sud se vor aduna norii in prima parte a zilei si va picura izolat. Mai tarziu se va insenina putin insa temperaturile sunt mai scazute cu 6-7 grade decat ieri.

In Bucuresti norii se vor risipi spre pranz si vantul va sufla moderat. Se racaeste si temperaturile maxime nu depasesc 16 grade Celsius.

La munte apare soarele si nopatea este mai senin. La altitudini mai mari vantul va fi destul de puternic, depaseste 70-80km/h si zapada va fi spulberata. In masivele sudice temperaturile vor fi mai scazute.

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *