Cum ne dezabonam de la Netflix in 2023

Catalogul Netflix nu mai corespunde asteptarilor tale, abonamentul a devenit prea scump si poate vrei sa vezi daca iarba este mai verde in alta parte? Pentru a evita acumularea de abonamente, iata cum sa te dezabonezi rapid de la Netflix, dar si cum sa te reinscrii fara sa iti pierzi datele.

Cum te dezabonezi de la Netflix de pe un browser

Pentru a te dezabona de la Netflix, trebuie sa accesezi Netflix.com din browser. De acolo, mergi la Account Settings (Setari cont) si fa clic pe Account (Cont). De pe aceasta pagina poti modifica majoritatea setarilor din Netflix, cum ar fi detaliile de plata, datele de conectare, preferintele de redare si, in acest caz, poti anula abonamentul. Aceasta optiune este clar indicata in categoria Abonament si facturare prin blocul Anulare abonament din stanga, pe care trebuie sa faci clic.

Netflix iti va cere sa confirmi optiunea de anulare si va incerca sa iti ofere posibilitatea de a trece la un alt pachet pentru a reduce factura lunara sau pentru a-ti imbunatati experienta. Daca esti hotarat, confirma facand clic pe Completati anularea. Dupa ce ai facut acest lucru, abonamentul tau este anulat si poti justifica sau nu decizia ta.

Cum te dezabonezi de la Netflix de pe un smartphone Android sau de pe iPhone

Pe un smartphone sau o tableta, procedura este mai mult sau mai putin aceeasi. Lanseaza aplicatia si identifica-te, apoi fa clic pe pictograma din dreapta sus a paginii de pornire pentru a deschide meniul. Selecteaza optiunea Account (Cont) si vei fi redirectionat catre pagina web a contului, la fel ca pe un PC. De aici, procedura este similara. Fa clic pe butonul mare Anulare abonament, apoi fa clic pe Anulare completa. Esti acum dezabonat de la Netflix. Te vei putea bucura in continuare de catalog pana la sfarsitul lunii de abonament si chiar iti vei putea recupera toate datele, cum ar fi istoricul de vizionare, daca te reinscrii in termen de 10 luni.

Vezi si:  Cum sa vinzi rapid un produs sau serviciu pe un site de anunturi

Sursa: https://www.frandroid.com/comment-faire/tutoriaux/675470_comment-se-desabonner-de-netflix

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *