Cum publicam poze pe Instagram de pe PC

Vrei sa postezi poze pe Instagram de pe PC? Reteaua sociala nu autorizeaza in mod nativ upload-ul de poze in afara smartphone-urilor, insa, dupa cum veti vedea, exista un truc extrem de practic.
Instagram s-a impus de mai multi ani drept o retea sociala de referinta in privinta imaginilor care taie rasuflarea si mici retusuri cu ajutorul Photoshop. Trebuie sa recunoastem ca a fi un instagrammer serios necesita multa munca. Si, platforma nu ne prea simplifica aceasta misiune.

Cum putem posta poze pe Instagram de pe Chrome

Am ales Chrome care este de departe cel mai utilizat browser pe PC. Procedura este similara si in cazul altor navigatoare precum Microsoft Edge.

– Acceseaza Instagram.com din Chrome si conecteaza-te la contul tau;
– Odata conectat, da click dreapta oriunde pe pagina si selecteaza inspecteaza;
– Acceseaza Network, dupa care da click pe cele trei puncte care apar in aceasta noua fereastra deschisa in care totul este in limba engleza;
– Selecteaza More Tools – Network Conditions;
– Unde apare User Agent debifeaza Select Automatically;
– Da click pe Custom si selecteaza un model de smartphone recent din lista (Android sau iOS, nu conteaza);

– Revino pe pagina principala de Instagram (fara sa inchizi in mod neaparat Inspecter);

In josul paginii iti apare acum un buton +, la fel ca si pe smartphone. Da click pe acest buton pentru a adauga pozele stocate pe computer, fara sa mai fie nevoie de o alta etapa. Pentru a reveni la afisarea paginilor web, revino pur si simplu la Network conditions, dupa cum am explicat mai sus, bifeaza Select Automatically si da refresh paginii in curs.

Bineinteles, este posibil sa realizezi aceeasi operatiune cu alte navigatoare. Procedura este similara. Cu Safari spre exemplu poti schimba User Agent cee ace face Instagram sa creada ca, consulti site-ul de pe un telefon mobil direct din meniul Developper-User Agent.