Cum sa alegi inelul potrivit unui barbat?

Inelele devin un accesoriu tot mai intalnit pe mainile barbatilor moderni. Spre deosebire de femei, acestia aleg modele mai simple, insa pot purta adesea un alt inel in afara de verigheta. Acesta poate fi mostenire de familie sau cadou.

Un inel poate fi un cadou foarte personal si intim, de aceea inainte de a oferi unui barbat drept cadou un inel, trebuie luat in considerare modul in care acesta l-ar primi. In general, este nerecomandat altei persoane decat partenerei de viata sa ofere un inel unui barbat. Alegerea unui inel potrivit pentru un barbat este mult mai dificila decat alegerea unei bijuterii asemanatoare pentru o femeie. Daca gusturile barbatului pentru care se cumpara inelul nu sunt cunoscute exact, o optiune mult mai sigura si foarte eleganta de cadou este un ceas.

Detalii de luat in considerare cand se cauta inelul potrivit pentru un barbat:

1. Ocazia – este lesne de inteles de ce, pentru un barbat necasatorit, primirea unui inel drept cadou de la partenera poate fi usor intimidant. Este bine ca barbatul sa fie lasat sa ofere primul si cel mai important cadou. O ocazie potrivita pentru a oferi partenerului un inel este aniversarea a 5, 10 sau 15 ani de la casatorie sau uniunea civila. Acesta poate fi un inel care sa se potriveasca sau sa complimenteze verigheta purtata si poate avea o inscriptie de suflet in interior.

2. Hobby-urile persoanei careia i se ofera inelul – mai mult decat orice alt cadou, un inel care este purtat in permanenta trebuie sa reflecte personalitatea purtatorului. In acest sens, trebuie luate in considerare ocupatia si hobby-urile acestuia. Daca este un barbat de afaceri care poarta costum in fiecare zi, modelul ales trebuie sa fie unul clasic, pe de alta parte daca persoana vizata este pasionata de istorie sau simboluri ale unei anumite civilizatii, se pot alege inele cu gravuri in diverse caractere sau cu simboluri reprezentative pentru diverse culturi.

Vezi si:  Cum vezi daca prietenii stau invisible pe Yahoo

3. Materialul – inelul nu trebuie neaparat sa se potriveasca cu modelul de ceas sau bratara purtate in mod normal, insa daca persoana care urmeaza sa primeasca inelul are un ceas sau o bratara mai speciale, cu valoare sentimentala pentru el si un design aparte, va aprecia cu atat mai mult un inel care sa se potriveasca cu acestea. Se pot fotografia bratara sau ceasul cu telefonul mobil pentru a se putea compara cu imaginile de pe internet sau din magazin si a gasi un model cat mai apropiat. Mare atentie la marime si material, anumite materiale precum titanul nu pot fi redimensionate.

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *