Cum sa descarci muzica de pe Youtube ca mp3

Ghidul urmator va invata cum sa descarcati muzica de pe Youtube, convertind un fisier video in mp3. Va propunem un site extrem de usor de folosit, care va va ajuta daca vi se intampla sa gasiti anumite melodii de care nu dati pe altundeva sau, de ce nu, sa faceti rost in format audio de sunetul dintr-un clip care poate sa nu aiba legatura cu muzica. O secventa dintr-un film sau o piesa de teatru, un clip amuzant etc.

Daca o sa cautati programe pentru conversia clipurilor de pe Youtube in mp3 cu ajutorul motoarelor de cautare, este posibil sa va prindeti urechile in o serie de rezultate. Asa ca va usuram munca de cercetare si va oferim o recomandare: www.flvto.com.

Pasi:
1. In primul rand, trebuie sa cautam pe youtube melodia pe care dorim sa o salvam pe hard-disk si sa salvam link-ul paginii pe care e aceasta. Pentru cei care nu stiu, link-ul se afla in partea de sus a browser-ului si incepe cu http://youtube.com/watch… Selectati si dati un copy.2. Odata salvat acest link(selectare, click dreapta, copy), intram pe adresa www.flvto.com unde „lipim” (paste) link-ul pe care l-am salvat anterior in casuta alba disponibila, unde scrie ‘Enter the link to the media’.

3. Dupa ce am lipit link-ul, mai trebuie doar sa apasam pe butonul ‘convert to mp3′, iar site-ul se va ocupa de conversie pentru noi. Cand conversia ajunge la 100% apare butonul de download. Apasand acest buton, melodia in format mp3 va fi salvata la noi pe PC.
Nu-i asa ca este simplu?

Category:

Related Posts