Cum sa elimini un cont de Snapchat in 2021?

Este posibil sa detii un cont de Snapchat pe care nu il mai folosesti sau poate ca, in urma unei experiente negative, nu iti mai doresti acest cont. Drept urmare, iti doresti sa il elimini insa, spre suprinderea ta, nu este atat de usor cum ai crezut. Va explicam noi in cele ce urmeaza ce trebuie sa faci.

Odata cu trecerea timpului, Snapchat s-a instalat in lumea retelelor sociale. Aplicatia este populara in special in randul tinerilor si numerosi sunt cei care, isi fac zilnic un cont de Snapchat. Insa, unii ajung sa regrete ca si-au facut un cont de Snapchat. Asta deoarece pe vremuri era inca originala insa, numeroase din functionalitati au fost copiate de concurenta precum story-urile sau mesajele efemere (WhatssApp).

Drept urmare, nu putini sunt cei care decid sa isi elimine contul de Snapchat la scurt timp de la instalare. Din nefericire, este mai usor sa te inscrii decat sa elimini contul.

Cum sa elimini contul de Snapchat

Pentru asta, nu este necesar sa deschizi aplicatia. Trebuie sa deschizi site-ul oficial. Iata care sunt pasii de urmat:
– Acceseaza pagina oficiala de Snapchat:
– https://accounts.snapchat.com/accounts/login?continue=https%3A%2F%2Faccounts.snapchat.com%2Faccounts%2Fwelcome;
– Introdu numele de utilizator si parola;
– Da click pe eliminare cont;
– Introdu din nou numele de utilizator si parola;
– Da click pe Elimina;

Iata, contul tau de Snapchat este eliminat definitiv. De fapt, nu chiar, este dezactivat timp de 30 de zile inainte sa fie eliminat complet. Daca te razgandesti, il poti reactiva simplu, te conectezi din nou pe contul tau de Snapchat in aceasta perioada de 30 de zile. Iti recomandam sa elimini in egala masura aplicatia de Snapchat.

Acum, ai libertatea totala de a elimina aceasta aplicatie care te-a deranjat intr-un fel sau altul. Poate vei opta pentru o alta retea sociala, poate nu, decizia iti apartine.