Cum sa faci magie

11 degete
Cum sa va convingeti prietenii ca aveti 11 degete? Incepeti si numarati-va degetele 1,2,3…. ajungeti la 10, si ziceti “Bah dar aveam ….11.” sau “Abracadabra ” si numarati invers 10, 9… cand ajungeti la 6, ve-ti termina de numarat degetele de la o mana, va opriti si ziceti: “6 cu 5=11″

Alege moneda
Luati 5 monede diferite puneti-le pe masa (pe o suprafata rece preferabil, apoi veti spune unei persoane sa aleaga o moneda si sa o tina in mana, fara ca tu sa vezi celelate monede (stai cu spatele). Dupa aceea te vei duce la persoana care are in mana moneda, vei face niste miscari “magice” (ex: vei duce mana persoanei cu moneda la ureche sau vei “vorbi” cu moneda, zici abracadabra, hocus-pocus). Dupa care ii vei spune persoanei sa puna moneda langa celelalte si tu o vei ghici ! Cum ? Simplu vei lua monedele la rand si care va fi mai calda aia a fost in mana personei, de aceea faci “miscarile magice” ca sa tragi de timp, ca moneda sa se incalzeasca mai bine.

Numarul magic
gandeste-te la un numar… aduna 5, scade 3, aduna 32, scade 14, mai aduna 5 si la sfarsit scade numarul la care te-ai gandit. Ai obtinut 25. RASPUNS: e simplu. exemplu: numarul la care se gandeste persoana este 10, aduna 5 si obtine 15, apoi scade 3 si obtine 12, apoi aduna 32 si obtine 44, apoi scade 14 si obtine 30, mai aduna 5 si obtine 35, iar la sfarsit scade numarul la care s-a gaandit, adica 10 si obtine 25.Deoarece la incepu a adunat 10, apoi l-a scazut. Tu poti inlocui numerele 5, 3, 32… cu altele, trebuie doar sa faci operatiile in gand fara un numar. Adiaca, din 5 scazi 3, apoi aduni 32, apoi scazi 14… si vei obtine acelasi rezultat.

Category:

Related Posts