Cum sa faci un tablou compus din carcase

Din seria refolosirii carcaselor de CD, avem un nou proiect pentru voi, care noua ne place foarte tare.

Daca nu prea mai ascultati CD-uri, preferand MP3-urile, si v-au ramas pe acasa carcase cu care nu aveti ce face, urcati-le pe pereti!

Veti avea nevoie de:

– 20 de carcase de CD

– banda cu lipici

– o fotografie

– computer

Cum procedati:

1. Deschideti pe un computer o fotografie cu rezolutie mare, la alegere, intr-un program de editare precum Adobe Photoshop. Redimensionati la  26½” x 18¼”. Folosind un “selection tool”, impartiti apoi imaginea in 20 de patrate  de  5 3/8″ x 4 5/8″, apoi decupati si copiati fiecare patrat intr-un fisier separat de  5 3/8″ x 4 5/8″ .

2. Tipariti fiecare imagine pe hartie (foto) de  5″ x 7″ si decupati spatiile albe.

3. Scoateti sectiunea interioara din cele 20 de carcase (partea rotunda pe care se fixeaza discul) si orice hartie din carcasa. 

4. Puneti o fotografie pe o bucata de carton subtire, trasati marginile, apoi decupati cartonul. Faceti asta pentru fiecare fotografie si lipiti fotografiile de carton. Apoi puneti fiecare imagine intr-o carcasa de CD si inchideti.

5. Cu banda adeziva dubla sau alta optiune de montare pe perete, fixati carcasele pe perete, pe rand, asigurandu-va ca le asezati astfel incat sa se contureze fotografia, iar carcasele aproape se ating.

Category:

Related Posts