Cum sa iti elimini contul de Facebook in 2020

Te intrebi si tu cum ai putea sa iti elimini contul de Facebook? Reteaua sociala a lui Mark Zuckerberg a devenit, in cei 15 ani de existenta, un must have in randul tinerilor si nu numai, un fel de drog digital. Impactul acestei retele sociale asupra vietii noastre este considerabil. Si, nevoia de deconectare este din ce in ce mai stringenta, numerosi sunt cei care au devenit deja dependenti de retelele sociale. Va explicam in cele ce urmeaaza cum puteti elimina un cont de Facebook de pe computer sau de pe un smartphone, cum sa iti salvezi datele si sa iti elimini activitatea pentru a disparea cu adevarat de pe reteaua sociala.

Cum poti elimina sau dezactiva un cont de Facebook de pe un PC Windows, Linux sau Mac.

Inainte de toate, te sfatuim sa iti salvezi datele si sa iti stergi activitatea de pe Facebook. Mergi la Setari dupa care da click pe Your Facebook Information si apoi Deactivation and Deletion. Confirma aceasta actiune cu parola. Eliminarea totala si definitiva a contului de Facebook va avea loc in urmatoarele 30 de zile. Datele personale sunt pastrate timp de 90 de zile.

Cum poti elimina sau dezactiva un cont de Facebook de pe un smartphone Android.  Demersurile necesare pe un smarthpone Android sau un iOS sunt similare cu cele de pe PC. De altfel, este posibil sa elimini interactiunile una cate una din Istoricul personal insa acest proces este unul lung si laborios si nu exista modalitati pe smartphone de a face acest lucru automat. Mergi in Setari si Confidentialitate – Setari – Proprietatea asupra contului si controlul acestuia – Dezactivare si stergere. De aici poti sterge sau elimina contul. Valideaza eliminarea si confirma cu parola. Dezinstaleaza Facebook de pe smartphone si de pe toate aparatele pe care aplicatia este instalata.

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *