Cum sa te dezabonezi de la Netflix

Ai decis intr-un final ca nu mai ai nevoie de Netflix. Dupa ce ai testat acest serviciu iti doresti pur si simplu sa te dezabonezi. Trebuie sa stii ca acest lucru nu este foarte complicat. Iti explicam in cele ce urmeza ce trebuie sa faci.

Exista mai multe motive pentru care o persoana isi poate dori sa se dezaboneze de la platforma de streaming. Poate catalogul Netflix te-a dezamagit, in ciuda numeroaselor seriale existente, filme si documentare.

Procedura de urmat pentru a te dezabona de la Netflix

Este posibil si sa fi decis sa profiti de luna gratuita oferita de acest serviciu si aceasta luna a expirat. In aceasta perioada ai urmarit cele mai bune seriale din catalogul Netflix precum Stranger Things, 13 Reasons Why, Dark sau Luke Cage dar acum ai decis sa te dezabonezi.

– Acceseaza site-ul oficial Netflix;
– Da click pe profilul tau sau conecteaza-te la contul tau;
– Gliseaza mouse-ul pe poza ta de profil, in stanga si in dreapta;
– Acceseaza Contul tau;
– Alege anuleaza abonamentul;
– Confirma acest lucru, da click pe Completeaza anularea;

In cazul in care vrei sa te dezabonezi de la Netflix de pe un smartphone sau de pe o tableta iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi:
– Deschide aplicatia Netflix;
– Apasa pe Plus, cele trei bare orizontale in partea de jos, dreapta;
– Acceseaza contul;
– Netflix va deschide pagina de anulare in navigator;
– Da click pe Anuleaza abonamentul;
– Apasa pe Completarea anularii;

Anularea va fi efectiva de la sfarsitul perioadei de facturare in curs precizeaza Netflix. In timpul unei perioade de 10 luni de la reziliere, contul va putea fi reactivat in orice moment. Odata aceasta perioada depasita, contul tau Netflix va fi sters definitiv.