Cum sa testezi Google Bard, concurentul ChatGPT

In cadrul Google I/O, Google a anuntat lansarea Google Bard, dar robotul de chat cu inteligenta artificiala nu este disponibil in toate tarile. Dar exista totusi o modalitate simpla de a testa concurentul ChatGPT.

Miercuri, 10 mai, a avut loc Google I/O 2023, marea conferinta a Google dedicata noilor produse software si hardware. Pe ordinea de zi s-a vorbit mult despre inteligenta artificiala, si pe buna dreptate: este principala tendinta pentru 2023. In acest domeniu, Google se lauda cu Bard: un chatbot cu utilizari similare cu ChatGPT de la Microsoft sau Bing Chat.

De ce Google Bard nu este disponibil in Franta

Google a anuntat cu mare tam-tam ca face Bard disponibil fara lista de asteptare si in 180 de tari. In toate tarile din lume? Nu, Franta nu se afla pe lista. Dar, asa cum a subliniat Le Figaro, nu doar francezii sunt privati. De fapt, fiecare tara din Uniunea Europeana a fost blocata de la accesul la chatbot, daca e sa dam crezare listei tarilor in care Bard este accesibil.

In martie anul trecut, ChatGPT a fost blocat in Italia pentru nerespectarea RGPD, regulamentul european privind protectia datelor, inainte de a fi deblocat in cele din urma. Pentru a evita orice sanctiuni sau blocari in Franta, putem presupune ca Google a preferat sa nu-si asume riscul de a implementa Bard in aceasta tara.

Cum sa testati Google Bard din tarile in care nu este disponibil: multumita VPN-urilor

Exista insa o modalitate simpla de a utiliza Google Bard din Franta si, in general, din Uniunea Europeana. Aceasta implica utilizarea unui VPN. O retea privata virtuala (prescurtat VPN) va permite sa va localizati conexiunea oriunde doriti, inclusiv intr-o alta tara. Cu ajutorul unui VPN si localizandu-ne in Statele Unite, am putut sa accesam Google Bard si sa discutam cu el. Cu toate acestea, trebuie sa va conectati cu un cont Google.

Vezi si:  Cum sa elimini un cont de Gmail

In prezent, sunt disponibile doar limbile engleza, japoneza si coreeana. Asadar, daca nu vorbiti engleza, nu veti putea folosi Bard in franceza, mai ales ca nici interfata nu a fost tradusa.

Folosind aceasta metoda, am putut sa intrebam Google Bard ce stia despre Frandroid, iar instrumentul a reusit sa ne dea un raspuns complet. Deoarece conexiunea la internet necesara pentru a utiliza un chatbot nu este ridicata, chiar si cu limitarile unui VPN, acesta functioneaza foarte bine.

Sursa: https://www.frandroid.com/marques/google/1690095_comment-tester-google-bard-le-concurrent-de-chatgpt-qui-nest-pas-disponible-en-france

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *