Cum sa-ti recuperezi datele si pozele sterse din greseala de pe Android

Recuperarea pozelor si datelor sterse din greseala pe Android este un lucru cat se poate de posibil. Pentru asta,exista mai multe solutii. Unele necesita un PC, altele nu. Am selectat pentru voi doua din cele mai simple solutii. Acestea fac apel la DiskDigger Photo Recovery si Dumpster. Iti vor permite sa faci manipularile necesare direct de pe telefon. Una din ele necesita root pentru a functiona in mod eficient si cealalta nu.

Cine nu a trecut deja prin aceasta situatie? Un simplu gest facut din greseala, miscari prea bruste si hop..ai sters ceva din greseala. Esti de neconsolat in fata acestei pierderi de fisiere pretioase. Sterge-ti lacrimile, avem noi solutiile perfecte.

Una din aceste solutii se numeste FiskDigger Photo Recovery, o aplicatie gratuita pentru recuperarea pozelor sterse din greseala insa exista in egala masura si o versiue Pro care trebuie platita a aplicatiei, pentru a recupera alte tipuri de date. Aceasta costa aproximativ 3,31 de euro pe Play Store. Fie ca este vorba despre versiunea gratuita sau cea cu plata, aceasta solutie necesita un root al smartphone-ului sau al tabeltei pentru a functiona pe deplin. Incepe prin a descarca aplicatia, dand click pe linkul de mai jos:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.defianttech.diskdigger&hl=fr
Daca aparatul tau nu este rootat, aplicatia va efectua o analiza „limitata” a pozelor sterse, le va cauta in cache. Doar pozele recente, sterse din greseala vor putea fi recuperate. In cazul in care aparatul este rootat, aplicatia va cauta in pozele din intreaga memorie a telefonului si va incerca sa dea de urma oricarei poze dar si a clipurilor video sterse din greseala.

Vezi si:  Tiktok: cum sa gasesti un videoclip deja vizionat

Trebuie sa selectezi o partitie de analizat si apoi tipul de fisiere pe care vrei sa il recuperezi. Odata aplicatia lansata, va incepe sa prezinte toate pozele gasite. Scanarea dureaza destul de mult, dar nu trebuie sa iti pierzi rabdarea deoarece fisierele tale vor fi gasite.

A doua solutie este Dumpster. Odataa activa, aceasta aplicatie din Play Store permite supravegherea principalelor fisiere media pentru a te salva de la o eventuala catastrofa. descarca aplicatia din Google Play Store si configureaza care vor fi fisierele de recuperat in caz de ceva dand click oe on/off. Duapa o analiza a fisierelor, Dumpster va aparea pe ecanul smartphone-ului tau.

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *